Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta


Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021−2022

Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa.

Koulullamme järjestetään myös muita, ulkopuolisten toimijoiden toteuttamia kerhoja ja harrastuksia, joissa on osallistumismaksu. Toiminnan järjestäjä on vakuuttanut oppilaat. Maksulliset kerhot esitellään tämän sivun lopussa.

Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi.


Maksuttomat harrastukset ja kerhot

Harrastamisen Suomen mallin maksuttomat harrastusryhmät 30.8.2021 alkaen:

TÄYNNÄ Ohjelmointi ja pelisuunnittelu
maanantai klo 14.15-15.45, koulun kirjasto
3.-6.-luokkalaisille
Ohjelmointiharrastuksessa opitaan koodaamisen peruslogiikkaa visuaalisten koodiblokkien avulla Minecraftin pelimekaniikkoja hyödyntäen. Koodausryhmässä koodataan myös omia minipelejä ja taitojen karttuessa hypätään pelinkehittäjän saappaisiin isomman peliprojektin pariin.
Ilmoittautuminen: Linkki ilmoittautumiseen
Järjestäjä: School of Gaming Galactic OY / Harrastamisen Suomen malli

Kuvataide, tiistai klo 14.15-15.45
3.-6.-luokkalaisille
Sijainti: Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Taide 1-luokka, 2. krs. Ensimmäisellä kerralla oppilaat haetaan Malmitalolle koululta.
Kuvataideryhmässä piirretään, maalataan, muovaillaan ja askarrellaan korkeatasoisilla taidemateriaaleilla ja -välineillä.
Ilmoittautuminen: Valitse vihreä ”hakeudu oppilaaksi” ja täytä lomake.
Linkki ilmoittautumiseen
Lisätietoa ja ohjeita ilmoittautumiseen:
toimisto@kuviskoulu.fi puh. 045 1243586
Järjestäjä: Pohjois-Helsingin kuvataidekoulu / Harrastamisen Suomen malli

TÄYNNÄ Parkour, keskiviikko klo 14.15-15-15, liikuntasali
Laadukkaita treenejä volttien, parkourin, street workoutin, akrobatian ja trikkauksen parissa. Aloitamme perusteista, joten aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Etenemme vaikeampiin liikkeisiin ryhmän tason ja toiveiden mukaan. Tunneilla harjoitellaan hyvässä seurassa, toisia kannustaen ja yksilöllinen kehitys huomioiden.
Ilmoittautuminen: info@asadfriigym.fi
Ilmoita seuraavat tiedot: ryhmän paikka ja aika, osallistujan nimi, osallistujan syntymäaika, huoltajan nimi, huoltajan sähköposti, huoltajan puhelinnumero
Järjestäjä: Asad Friigym / Harrastamisen Suomen malli
...
Toiminta on tarkoitettu oman koulun oppilaille. Harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. Harrastamisen Suomen mallin toiminnassa osallistujat ovat vakuutettuja harrastuksen keston ajan.
Harrastamisen Suomen mallin ryhmiin ilmoittaudutaan suoraan harrastuksen järjestäjälle. Ryhmän muodostuttua harrastusryhmän järjestäjä on yhteydessä huoltajiin. Olethan viiveettä yhteydessä harrastuksen järjestäjään, mikäli haluat perua ilmoittautumisen.


13.09.2021 13:26