Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset). 


Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2021−2022 


Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat lukuun ottamatta kaupungin koordinoimaa EasySport-toimintaa.  

 Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. 


Maksuttomat harrastukset ja kerhot 

Keskiviikkoisin:

Kuvataiteen maailma, 3.-6.lk
Klo 14.30-16, Ahmatien tn-luokka
Kuvataideharrastuksessa pääset kehittämään omia kuvallisen ilmaisun taitojasi ryhmässä. Harrastuksessa maalataan, piirretään, muotoillaan ja rakennellaan. Tärkeintä on kaikkia kannustava ilmapiiri, jossa jokainen saa toteuttaa itseään omista lähtökohdistaan. Toimintaa kehitetään osallistujien omia ideoita kuunnellen. Tule mukaan kurkistamaan kuviksen maailmaan!
Järjestäjä: Pukinmäen taidekoulut / harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: linkin kautta
Yhteystiedot: Elisa Gylling 0449865059, elisa.gylling@taidekoulut.fi


EasySport –liikuntaa 3.-6.-luokkalaisille keskiviikkoisin 8.9.2021 alkaen Ahmatien salissa.

Klo 14.30-15.30 (3-4. lk.)

Klo 15.30-16.30 (5-6. lk.)

EasySport Liikunta on monipuolista lasten toiveiden mukaan toteutettavaa motorisia perustaitoja kehittävää harrasteliikuntaa. Kerhot ovat maksuttomia, eivätkä vaadi ennakkoilmoittautumista. Lisätietoja EasySportista nettisivuilta easysport.fi


Perjantaisin:

Parkour, 3.-6.lk
Klo 14.30-15.30
Perjantaisin Hillerikujan liikuntasalissa järjestettävässä parkourissa riittää vauhtia ja jänniä temppuja. Parkour on kokonaisvaltainen harrastus, joka kehittää ketteryyttä, nopeutta, liikkuvuutta ja voimaa. Tunneilla harjoitellaan parkourista ja akrobatiasta tuttuja liikkumisia, ylityksiä ja alituksia mm. temppuratojen avulla. Varusteiksi harrastukseen riittävät sisäliikuntavarusteet ja juomapullo. Hiukset tulee olla kiinni ja kädet pestynä. Toiminta tapahtuu paljain jaloin. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita.
Järjestäjä: Tapanilan Erä / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: voimistelu@tapanilanera.fi
Ilmoita seuraavat tiedot: Harrastajan nimi, Koulu, Luokka-aste, Harrastajan yhteystiedot (numero), Sukupuoli: tyttö/poika/muu/en halua kertoa sekä Huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja puh.nro, Muuta huomioitavaa


Iloa eläimistä, 3.-6.lk
Klo 14.30-16, Ahmatien tn-luokka
Eläinharrastuksen ryhmissä askarrellaan, leikitään ja touhutaan kaikenlaista mukavaa ja eläinaiheista. On myös mahdollista, että harrastuksessa käy eläinvieraita. Harrastus ei siis sovellu eläinallergisille.
Järjestäjä: Pks4H / Harrastamisen Suomen malli
Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta
Yhteyshenkilö: netta.makisalo@4h.fiMuut kerhot ja harrastukset
Lisätietoa koulun kerhotoiminnasta saat ottamalla yhteyttä kouluun.

12.01.2022 11:02