Suoraan sisältöön

Kerho- ja harrastustoiminta

Helsinkiläisille peruskoululaisille järjestetään koulupäivän yhteydessä kerhotoimintaa. Oppilaat voivat osallistua kerhotoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen muun muassa koulujen oppilaskuntien kautta. Koulun kerhotoimintaa voidaan järjestää joko omalla henkilökunnalla tai ostettuna ulkopuoliselta toimijalta (osallistujille maksutonta). Tämän lisäksi koululla voi olla muutakin kaupungin ulkopuolisen toimijan järjestämää kerhotoimintaa (kohtuulliset osallistumiskustannukset). 


Kerho- ja harrastustoiminta koulussamme lukuvuonna 2022−2023 


Koulussamme järjestetään oppilaille maksuttomia harrastuksia ja kerhoja sekä harrastamisen Suomen mallin kautta että koulun kerhotoimintana. Kaupunki on vakuuttanut osallistujat.  

 Kerhot ja harrastukset toteutuvat, jos osallistujia on riittävästi. 


Maksuttomat harrastukset ja kerhot 


Maanantai


Parkour, 3.-6.lk

Hillerikujan liikuntasalissa, klo 14.45-15.45

Parkourissa harjoitellaan vartalon hallintaa ja motorisia taitoja hauskalla tavalla mm. kierimällä, hyppimällä, kiipeilemällä ja esteitä ylittämällä. Liikkeitä harjoitellaan erilaisilla temppuradoilla, joiden rakentamiseen ja purkamiseen oppilaat saavat osallistua. Parkour-ratojen rakentamisessa hyödynnetään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita ja radan rakentaminen vaatiikin osallistujien luovuutta: mikä tahansa väline voi toimia "ponnahduslautana". Tunnit eivät vaadi aiempaa osaamista parkourin parissa, ryhmä on avoinna kaikille aiemmasta harrastuneisuudesta riippumatta.

Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta

Yhteyshenkilö: Tuulia Tuovinen, tuulia.tuovinen@popupry.com

Järjestäjä: PopUp / Harrastamisen Suomen malli


Keskiviikko


Kuvataiteen maailma, 3.-6.lk

Ahmatien tn-luokka, klo 14.30-16

Kuvataideharrastuksessa pääset kehittämään omia kuvallisen ilmaisun taitojasi ryhmässä. Harrastuksessa maalataan, piirretään, muotoillaan ja rakennellaan. Tärkeintä on kaikkia kannustava ilmapiiri, jossa jokainen saa toteuttaa itseään omista lähtökohdistaan. Toimintaa kehitetään osallistujien omia ideoita kuunnellen. Tule mukaan kurkistamaan kuviksen maailmaan!

Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta

Yhteystiedot: Elisa Gylling, 0449865059, elisa.gylling@taidekoulut.fi
Järjestäjä: Pukinmäen taidekoulut / harrastamisen Suomen malli


Perjantai


Keppihevosharrastus, 3.-6.lk

Ahmatien tn-luokassa klo 14.30-16
Keppariharrastuksessa tehdään uudet hienot kepparit, joten harrastuksessa pääsee käyttämään omaa luovuutta ja kädentaitoja. Lisäksi harrastuksessa ratsastetaan keppareilla sekä tehdään välineitä ja tarvikkeita keppariharrastukseen. Omat kepparit ovat tervetulleita mukaan, mutta eivät pakollisia.
Ohjaaja: ilmoitetaan myöhemmin
Ilmoittautuminen: tästä linkin kautta

Yhteystiedot: Netta Mäkisalo / 050 337 2965 / netta.makisalo@4h.fi
Järjestäjä: Pääkaupunkiseudun 4H / Harrastamisen Suomen malli
Muut kerhot ja harrastukset
Lisätietoa koulun kerhotoiminnasta saat ottamalla yhteyttä kouluun.

23.08.2022 08:57