Suoraan sisältöön

Vanhempainyhdistys

Vanhempainyhdistys Haagan peruskoulun Tuki ry

Vanhempainyhdistys Haagan peruskoulun Tuki ry järjestää koululla yhteisöllistä toimintaa yhteistyössä koululaisten, perheiden ja koulun väen kanssa. Tuki tukee koteja ja koulua hyvän oppimis- ja kasvuympäristön luomisessa sekä tuo esille vanhempien ideoita koulua ja kasvatusta koskevissa asioissa. Yhdistys tukee keräämillään tuotoilla oppilaita ja koulua esim. jakamalla stipendejä ja toteuttamalla muita koulun kanssa yhdessä suunniteltuja hankintoja ja tapahtumia.

Vanhempainyhdistyksen Haagan peruskoulun Tuen tietosuojaseloste 

Kevättapahtuma on vuoden kohokohta!  

Vuoden päätapahtuma on kevättapahtuma, joka järjestetään kevätlukukaudella lauantain koulupäivän yhteyteen. Tapahtuman järjestää vanhempainyhdistys yhdessä kaikkien luokkatoimikuntien (luokat 1—9) ja koulun väen kanssa. Tapahtumassa on perinteisesti myyjäiset, kahvio, arpajaiset ja erilaisia toimintapisteitä. Hauskaa puuhaa riittää koko perheelle. Koko tapahtuman tuotto ohjataan vanhempainyhdistyksen ja koulun yhteistyössä suunnittelemiin ja valitsemiin kohteisiin. Kaikki ovat tervetulleita suunnittelemaan, järjestämään ja osallistumaan!   


Mihin kohteisiin tuotot ohjataan?  

Tuotoilla hankimme mm. soittimia musiikkiluokkaan, robotteja opetuskäyttöön, turvaliivit ja pihapelivälineitä. Tarpeita ja toiveita kuunnellaan sekä vanhemmilta että koulun väeltä.    

Mitä tapahtumia vanhempainyhdistys järjestää?  

Vanhempainyhdistys on järjestänyt valtakunnallisena kodin ja koulun päivänä reksin aamukahvit vanhemmille, isovanhempien päivänä keitettiin ja tarjottiin kahvit 400 isovanhemmalle (jotka olivat tutustumassa lapsenlapsensa koulupäivään), koulun joulujuhlissa on tarjottu glögit ja piparit kaikille perheille, ja keväisin on toteutettu koko koulun yhteisenä ponnistuksena perinteinen kevättapahtuma. Lisäksi lukuvuoden aikana on järjestetty perinteinen suojatiepäivystys koulun edessä olevilla suojateillä lasten koulumatkan turvaksi.   

Tervetuloa mukaan toimintaan!  

Mikä sinusta on tärkeää kodin ja koulun yhteistyössä? Mitä tapahtumia haluaisit olla järjestämässä? Miten voimme vaikuttaa lastemme kouluviihtyvyyteen? Vanhempainyhdistyksen aktiivien kesken on hauskoja palavereita ja yhdessä tekemistä. Samalla voidaan osoittaa lapsille, miten tärkeänä pidetään koulunkäyntiä ja yhteistyötä sekä huoltajien että koulun, mutta myös alueen lähiyhteisöjen kanssa. Mukaan voi tulla yhdistyksen hallitukseen tai vaikka vain yhteen tapahtumaan tekemään sitä, mikä itselle on luontevinta. Wilman kautta tiedotetaan mm. vuosikokouksesta ja kevättapahtumasta.    

Vanhempainyhdistyksen tiedotus:

Lisätietoja:  

Pauliina Eskola, vanhempainyhdistys Haagan peruskoulun Tuki ry:n puheenjohtaja  
pauliina.eskola(at)helsinkinet.fi
haagankoulunvanhemmat(at)gmail.com  12.01.2022 11:16