Suoraan sisältöön

Liikuntapainotus

Haagan peruskoulussa on ollut liikuntapainotusta jo vuodesta 1995 alkaen. Koulussamme on kolmannelta luokalta alkaen liikuntapainotus, jolle pyritään soveltuvuuskokeiden kautta. Soveltuvuukokeet järjestetään tuleville 3.-luokkalaisille ja täydentävänä ottona 7.-luokkalaisille tammi-helmikuussa.

Liikuntapainotuksessa oppilailla on liikuntaa vähintään neljä tuntia viikossa. Lähtökohtamme on monipuolinen liikunta: yleis-, ominaisuus- ja taitoharjoittelu. Liikuntatuntien lisäksi pyrimme järjestämään mahdollisuuden osallistua valmennukseen (aamuvalmennus) 2 - 4 tuntia viikossa. Lajivalmennusta tarjoamme seuraavissa lajeissa: jääkiekko, jalkapallo, salibandy, koripallo, telinevoimistelu ja taitoluistelu (jääaika). 

Kaikilla liikuntapainotuksen oppilailla on mahdollisuus osallistua fysiikkavalmennukseen lajista riippumatta. Fysiikkavalmennusta tarjoamme luokille 3 - 4 omassa ryhmässä ja luokille 6 - 9 omassa ryhmässä. Koulumme tekee yhteistyötä useiden lajiliittojen ja urheiluseurojen sekä pääkaupunkiseudun urheiluakatamisen (Urhean) kanssa. Lisätietoja Urheasta.

Vuoden 2021 soveltuvuuskoepäivät ja -tiedot päivitetään myöhemmin.

Soveltuvuuskokeiden ilmoittautumislomakkeet:

Toisluokkalaisen ilmoittautumislomake soveltuvuuskokeeseen 

Kuudesluokkalaisen ilmoittautumislomake soveltuvuuskokeeseen

                             

03.06.2020 12:38