Suoraan sisältöön

Aurinkolahden peruskoulu

Aurinkolahden peruskoulussa toimivat peruskoulun luokat 1-9. Koulu toimii kolmessa eri rakennuksessa. Koulussa voi opiskella painotetusti teknologiakasvatusta.


Ajankohtaista

Tulevien 1. ja 7. luokkalaisten kouluun tutustumispäivä 11.5.2020 on peruttu koronatilanteen vuoksi!

-----------------------------

Tulevien 7. luokkalaisten päätökset postitetaan koteihin 18.3.2020. Huomioittehan, että oppilaat, jotka jatkavat Aurinkolahden peruskoulun oppilaina 6. vuosiluokan jälkeen yläkouluun, eivät saa erillistä päätöstä. Heillä on oikeus käydä Aurinkolahden peruskoulussa koko perusopetus loppuun.


-----------------------------

Tulevien 1. luokkalaisten päätökset postitetaan koteihin 25.3.2020.

Aamutoiminta jatkuu elokuussa heti koulujen alettua

Aurinkolahden peruskoulu järjestää aamutoimintaa 1.-2. luokan oppilaille niinä päivinä, kun koulu alkaa myöhemmin kuin klo 8.15. Aamutoimintaan voi osallistua ennen oppituntien alkua klo 8:15–10.00 välisenä aikana. Aamutoiminnassa ei tarjota aamupalaa. Aamutoiminta on lapsen vapaa-aikaa ja heillä on aikuinen seuranaan. Aamutoiminnassa on vapaata leikkiä ja yhdessä tekemistä kavereiden kanssa sovitusti sisällä tai ulkona. Aamutoimintaan ilmoittaudutaan elokuun alussa wilmassa koululta saaduilla uusilla wilmatunnuksilla, jotka lähetetään elokuun alussa. EI niillä wilmatunnuksilla, joilla ilmoitit lapsesi kouluun.


www.auripk.edu.hel.fi 
Rehtori Leena Sipponen 
Tarkemmat yhteystiedot


  22.06.2020 16:03