Suoraan sisältöön

Aurinkolahden peruskoulu

Aurinkolahden peruskoulussa toimivat peruskoulun luokat 1-9. Koulu toimii kolmessa eri rakennuksessa. Koulussa voi opiskella painotetusti teknologiakasvatusta.


Ajankohtaista

Aurinkolahden peruskoulun kaikissa koulurakennuksissa (Aurinko, Auringonpilkku ja Kanava) koulu alkaa torstaina 13.8.2020 klo 9.00.

Ensimmäisellä kouluviikolla vanhemmat eivät tule sisälle koulurakennukseen saattamaan eivätkä vastaanottamaan lastaan. Tarkennamme tätä ohjetta tilanteen mukaan.

Tulevista syksyn koulupäivistä ja muista koulun tapahtumista tiedotetaan huoltajille pääsääntöisesti Wilman kautta.

Aurinkolahden peruskoulun henkilökunta toivottaa kaikille mukavaa lukuvuoden alkua!


-----------------------------

Aamutoiminta jatkuu elokuussa heti koulujen alettua

Aurinkolahden peruskoulu järjestää aamutoimintaa 1.-2. luokan oppilaille niinä päivinä, kun koulu alkaa myöhemmin kuin klo 8.15. Aamutoimintaan voi osallistua ennen oppituntien alkua klo 8:15–10.00 välisenä aikana. Aamutoiminnassa ei tarjota aamupalaa. Aamutoiminta on lapsen vapaa-aikaa ja heillä on aikuinen seuranaan. Aamutoiminnassa on vapaata leikkiä ja yhdessä tekemistä kavereiden kanssa sovitusti sisällä tai ulkona. Aamutoimintaan ilmoittaudutaan elokuun alussa wilmassa koululta saaduilla uusilla wilmatunnuksilla, jotka lähetetään elokuun alussa. EI niillä wilmatunnuksilla, joilla ilmoitit lapsesi kouluun.


www.auripk.edu.hel.fi 
Rehtori Leena Sipponen 
Tarkemmat yhteystiedot


  05.08.2020 13:19