Suoraan sisältöön

Tunnuslukuja Helsingin pelastuslaitoksen toiminnasta

Pelastusajoneuvoja liikenteessä.Kuva: Pelastuslaito

Pelastuslaitos julkaisee interaktiivista raporttia keskeisistä pelastuslaitoksen toiminnan tunnusluvuista. Raportti antaa tietoa pelastuslaitoksen toiminnasta, siinä vuosittain tapahtuvista muutoksista sekä kehityssuunnista.

Tiedot kattavat esimerkiksi onnettomuuksien ehkäisyn palvelut, hälytystehtävät sekä pelastuslaitoksen talous- ja henkilöstötietoja. Esitys on suunnattu pelastuslaitoksen asiakkaille, tiedotusvälineille, yhteistyökumppaneille sekä sidosryhmille. Huom. tilastojen uudelleenjulkaisu vain pelastuslaitoksen luvalla!

Julkaisussa on useampia sivuja ja sivuilla siirtyminen onnistuu sivun alalaidassa keskellä olevista nuolista tai sivunumerosta. Diagrammit ja taulukot ovat interaktiivisia, mikä tarkoittaa sitä, että kuvioissa esitettävää tietoa voi rajata sivuilla käyttämällä tarjottuja suodattimia tai valitsemalla kuvioista esimerkiksi tietyn luokan.

Pelastuslaitos on julkaissut vastaavia tunnuslukuja aiemmin vuosittain toimintakertomuksessaan ja tässä esityksessä vastaavat luvut ovat helposti ja saavutettavasti saatavilla yhdestä paikasta. Verkkotunnuslukujulkaisu on osa laajempaa pelastuslaitoksen viestinnän ja tiedolla johtamisen kehittämistä. Luvut päivittyvät vuosittain ja tulevaisuudessa selvitellään myös mahdollisuuksia lukujen tiheämpään päivittämiseen.

Yhteystiedot

Anna Lehtiranta
Viestintäyksikön päällikkö
anna.lehtiranta@hel.fi
09 3103 0014

Roope Kouki 
Data-analyytikko
roope.kouki@hel.fi
09 3103 0038