Suoraan sisältöön

Töihin meille


Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 40 000 työntekijää. Helsingin kaupunki tuottaa hyvinvointia ja palveluja pääkaupungin asukkaille. Tarjoamme suuren työnantajan edut, turvalliset työsuhteet sekä mahdollisuuden kehittyä eteenpäin.

Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen palveluksessa on noin 690 henkilöä. Pelastuslaitos tarjoaa mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä kolmella eri osastolla.

Pelastustoimen osaston vastuualueeseen kuuluvat onnettomuuksien ehkäisy ja operatiivinen toiminta. Näistä toiminnoista vastaavat palomies-ensihoitajat, operatiivinen alipäällystö ja päällystö, palotarkastajat sekä turvallisuuskouluttajat.

Tekninen osasto vastaa pelastuslaitoksen teknisistä tukipalveluista. Työtehtäviä on mm. tietohallinnon, hankinnan, monipuolisten huolto- ja korjauspalveluiden sekä kiinteistönhoidon parissa.

Hallinto- ja kehittämisosasto vastaa muun muassa talous- ja henkilöstöhallinnon toiminnoista, laitoksen toiminnanohjauksesta, tutkimustoiminnasta, viestinnästä  sekä osaamisenhallinnasta. Työtehtäviä löytyy hallinto-, opetus ja suunnirttelutehtävissä

Helsingin pelastuslaitos kouluttaa tarvitsemansa pelastajat laitoksen omassa pelastuskoulussa. Pelastajakurssien hakuajoista ja hakumenettelyistä ilmoitetaan erikseen. Haku pelastajakoulutukseen

Kaikki pelastuslaitoksen avoimet työpaikat ilmoitetaan Helsinkirekry-palvelussa

Lisätietoja harjoittelupaikoista ensihoidossa