Matkapalvelun internet-sivujen ulkoasu uudistuu 4.6.

Helsingin Matkapalvelun internet-sivujen ulkoasu uudistuu tiistaina 4. kesäkuuta. Ulkoasun muutos on osa Helsingin kaupungin ilmeen uudistusta.

Ulkoasun muutos aloitetaan aamulla 4.6. ja tavoitteena on saada sivusto valmiiksi iltapäivään mennessä. Muutoksen aikana sivut ovat käytössä normaalisti, mutta lyhyitä käyttökatkoja voi olla muun muassa chat-palvelussa.

Internet-sivujen uudessa ilmeessä suurin muutos on sivun oikean laidan palstasta luopuminen. Se siirretään keskipalstaan ennen alareunan linkkejä. Tämän johdosta sivujen sisältötekstien alue levenee. Sivujen osoitteet tai yläreunan otsikot eivät muutu. Chat-palvelun käynnistysikkuna säilyttää paikkansa sivun oikeassa alareunassa.

Sivuille tulee eri väreillä tehtyjä alueita, joita rajaavat erilaiset viivaratkaisut. Näillä alueilla on kuvallisia nostoja ja linkkejä. Sivut skaalautuvat jatkossakin käytettävän päätelaitteen mukaan.

Kuljettajille tarkoitetun extranetin kirjautumislinkki vaihtaa paikkaa ja se löytyy uudistuksen jälkeen heti uutisosion alapuolelta.