Helsingin Matkapalvelussa välitetty yli viisi miljoonaa kuljetusta

Helsingin Matkapalvelussa ylitettiin viiden miljoonan tilauksen raja alkusyksystä 2017. Palvelukeskus Helsinki muisti reitin ajanutta kuljettaja Jaria ja tilauksen tehnyttä asiakaspalvelija Tiinaa diplomilla ja makeisilla täytetyillä Helsinki-veneillä.

Jari-kuljettaja on tehnyt kuljetustöitä jo vuodesta 2006. Hän kertoo pitävänsä työstään ja pärjäävänsä positiivisella asenteellaan ja työkokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Palvelukeskuksen ajovalvonnalle Jari on entuudestaan tuttu, sillä hän on ollut useasti ratin takana, kun ajovalvonta on suorittanut kentällä autojen tarkistuksia.

Tiina-asiakaspalvelija on ollut Helsingin Matkapalvelussa vuodesta 2012 lähtien töissä. Tiinan tehtäviin kuuluu muun muassa matkojen välitys, henkilöstön koulutusmateriaalien tekeminen sekä ajojärjestely, joten kuljettajien kanssa tehtävä yhteistyö on hänelle tuttua.

Kiitämme Jaria ja Tiina esimerkillisestä työstä. Kiitos myös Helsingin Matkapalvelun asiakkaille kaikista tekemistään matkoista, jolla upea matkamäärä on saavutettu.

Helsingin Matkapalvelu aloitti toimintansa 1.7.2009. Kuukausittain Palvelukeskuksen asiakaspalvelun kautta välitetään  noin 65 000 kuljetusta.