www-tilaukset

Www-tilausjärjestelmän kautta asiakas voi tehdä itselleen Helsingin Matkapalvelun tilauksia.
Www-tilauksen osoite on https://nettitilaus.palvelukeskushelsinki.fi:8443. Pääsette tilaussivustolle myös tästä.

Www-tilaus vaatii tunnuksia, jotka saatte rekisteröitymällä palveluun. Pääsette rekisteröitymään menemällä tilaussivustolle (linkki yläpuolella olevassa kappaleessa) ja klikkaamalla tilaussivuston vasemmalla alaosassa olevaa linkkiä nimeltä Rekisteröidy palveluun. Saatte aktivoinnista sähköpostiviestin, jonka jälkeen voitte tehdä tilauksia.

Www-tilausjärjestelmästä pystyy tekemään uusia tilauksia sekä muuttamaan tai poistamaan tehtyjä tilauksia. Uusi tilaus on tehtävä viimeistään tuntia ennen lähtöaikaa. Huom. mikäli auto on kuitannut kyydin tai lähtöaikaan on vähemmän kuin 20 minuuttia, tilauksen poistaminen ei onnistu. Välityskeskuksesta syötetyt matkat eivät näy järjestelmässä.

Www-tilauksessa voitte valita haluamanne lähtöajan tai milloin tulee olla perillä. Lisätietoja kuljettajalle -kohtaan taas voitte kirjoittaa tärkeät lisätiedot. Mikäli sosiaali- ja terveystoimiala on tallentanut asiakaskohtaisia lisätietoja, näkyvät ne automaattisesti teille ja pääsette niitä muokkaamaan.

Samalla kirjautumisella voitte tehdä myös paluumatkan. Järjestelmä kopioi tilauksesta kaikki muut tiedot, osoitteet on vain vaihdettu keskenään.

Lähtöaika vahvistuu, kun tilaus tallennetaan.

Järjestelmässä on ohjeistettu kohta kohdalta, mitä tietoja tulee syöttää ja miten edetä tilauksessa. Lisätietoja saatte myös välityskeskuksen asiakaspalvelijoilta.

Huom. Muutos tai peruutus tulee tehdä mielellään tuntia ja viimeistään 20 minuuttia ennen lähtöaikaa.JAA
14.02.2018 14:08