Suoraan sisältöön

Uratarinoita

Haluatko tietää tarkemmin, millaista työtä meillä tehdään? Olemme koonneet tälle sivulle joitakin työntekijöidemme tarinoita.

Viveka, tiimiesihenkilö, hoivapalvelutViveka, tiimiesihenkilö, hoivapalvelut, Palvelukeskus Helsinki

Viveka työskentelee tiimiesihenkilönä Palvelukeskus Helsingin puhelin- ja hyvinvointipalveluissa, jossa kotihoidon asiakkaille tuotetaan muun muassa etähoito- ja turvapuhelinpalveluja. Tiimeineen Viveka kohtaa etäyhteyden välityksellä yli 1000 helsinkiläistä senioria päivittäin, ja on mukana turvaamassa heidän toimivan arjen.

"Työllämme on vaikutus todella monen helsinkiläisen elämään; senioreihin ja heidän omaisiinsa. Olemme etähoidossa maailman edelläkävijöitä ja teemme ihan oikeasti merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Sen muistaminen ja muistuttaminen muille auttaa jaksamaan silloinkin, kun on kiire."


Teemu, tuotesuunnittelija, monipalvelutTeemu, tuotesuunnittelija, monipalvelut, Palvelukeskus Helsinki

Yksi monesta asiantuntijasta kouluruoan suunnittelun takana on Teemu. Teemun tiimeineen suunnittelemaa ruokaa syö joka päivä noin 44 000 henkilöä Helsingin 120 koulussa ja oppilaitoksessa, eli puhutaan aika suurista määristä ruokaa!

"Haluan osaltani kumota käsityksiä siitä, että kouluruoka olisi vanhanaikaista, tylsää ja ankeaa. On hienoa, että Palvelukeskus Helsinki panostaa tuotekehitykseen ja reseptiikan suunnitteluun käytetään aikaa. Minulle henkilökohtaisesti on tosi tärkeää, että kouluruoka on mietittyä ja huolellisesti suunniteltua", kertoo Teemu.