Suoraan sisältöön

Töihin Palvelukeskukseen

Kiinnostaako työ helsinkiläisille tärkeiden palvelujen parissa? Palvelukeskus Helsingissä huolehdimme päivittäin helsinkiläisten hyvinvoinnista ruoka-, puhelin- ja hoiva- sekä aulapalveluja kehittämällä ja toteuttamalla.

Olemme Helsingin kaupungin liikelaitos ja kaupungin toimialojen sekä asukkaiden kumppani. Tavoitteenamme on toimia päivä päivältä paremmin ja tuottaa palveluita, jotka tekevät Helsingistä toimivan kaupungin kaikille sen asukkaille.

Etsimme jatkuvasti lisää motivoituneita tiimipelaajia monipuolisiin tehtäviin. 

Meillä työskentelee yli 1400 ammattilaista n. 500 toimipisteessä muun muassa:

kokkeina
keittiötyöntekijöinä
asiakaspalvelijoina   
sairaanhoitajina   
lähihoitajina   
sekä teknisinä osaajina.

Hae ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme!

Hae meille!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

Etähoito- ja turvapuhelinpalvelussamme tarvitaan tällä hetkellä hoitoalan ammattilaisia erimittaisiin työsuhteisiin. 

Jos sinulla on esimerkiksi sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto tai olet alan valmistumisvaiheessa oleva opiskelija, tule ammattitaitoiseen joukkoomme huolehtimaan kotihoidon asiakkaista kuva- ja äänivälitteisesti sekä tekemään töitä turvapuhelinpalveluihimme! Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Kysy lisää ja laita hakemus: pia.taskinen@hel.fi

Meillä on vuosittain tarjolla myös useita harjoittelumahdollisuuksia. Täytä avoin hakemus ja otamme sinuun yhteyttä sopivan harjoittelupaikan löytämiseksi.

Mitä tarjoamme?

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä kaupunkilaisille tärkeiden palvelujen parissa. Perehdytämme ja koulutamme sinua ja tuemme kasvuasi ja kehitystäsi urasi eri vaiheissa.

Haluamme, että viihdyt meillä. Vastuullisena työnantajana pidämme huolta työntekijöistämme ja heidän työturvallisuudestaan ja panostamme henkilöstökokemukseen.

Helsingin kaupungin liikelaitoksena tarjoamme työntekijöillemme myös kaupungin kattavat työsuhde-edut, kuten edullisen lounasmahdollisuuden, etuja kaupungin liikuntapaikkoihin, taukojumpat, KVTESin mukaiset lomat, työsuhdematkalippuedun ja kilpailukykyiset palkitsemiskäytännöt.


JAA

Miten haet?

Sivulta löydät ohjeita työnhakuun sekä vinkkejä työhaastatteluun.

Lue lisää

Henkilöstöedut

Palvelukeskus Helsingin työntekijät saavat käyttöönsä Helsingin kaupungin kattavat henkilöstöedut.

Lue lisää