Suoraan sisältöön

Kesätyönhakijalle

Tule kesätöihin Palvelukeskukseen!

Palvelukeskus tarjoaa kesätöitä niin 16–17 -vuotiaille nuorille kuin ammattitaitoisille kesäsijaisillekin.

Nuoret kesätyöläiset
16–17-vuotiaita nuoria kesätyöntekijöitä palkataan yleensä ruokapalveluihin avustaviin keittiötehtäviin.

Kesätyöt kestävät muutamasta viikosta kahteen kuukauteen pääsääntöisesti kesäkuun alun ja elokuun puolivälin välisenä aikana. 16–17-vuotiaiden kesätyöntekijöiden hakuaika on helmi-maaliskuun vaihteessa. Paikat löytyvät Helsinkirekry-sivustolta, jonka kautta myös sähköinen hakemus kiinnostavaan tehtävään jätetään.

Kesäsijaiset
Vuosilomansijaisten tehtäviä ovat esimerkiksi asiakaspalvelijan, kokin ja hoitoalan palveluneuvojan töitä.

Kesäsijaisuudet ovat lomakautena touko-syyskuussa. Sijaiset työskentelevät perehdytyksen jälkeen usein itsenäisesti ja heiltä vaaditaan aiempaa kokemusta ja/tai alan koulutusta.

Vuosilomansijaisten hakuaika on tammikuussa. Paikat ja hakuajat löytyvät Helsinkirekryn sivustolta osiosta Kesätyöt ja kesäsijaisuudet.

Palkkaus
16–17 -vuotiaiden työsuhteet ovat tyypillisesti kuukauden mittaisia ja palkka määräytyy nuorten avustavien tehtävien palkkauksen mukaan. 

Kesäsijaisille maksetaan sopimusten mukaisia palkkoja, pääsääntöisesti KVTES:n mukaan. Aiempi kokemus ja koulutus otetaan palkkauksessa huomioon.

Hakeminen
Tutustu työpaikkoihin ja työnhakuun Helsinkirekryn kesätyösivustolla. Haun alkamisesta tiedotetaan lähempänä ajankohtaa sekä Palvelukeskuksen että Helsinkirekryn etusivun uutisissa.

• 16–17-vuotiaiden nuorten kesätyöntekijöiden hakuaika on maaliskuussa 2019.
• Vuosilomansijaisten haku alkaa tammikuussa 2019. Aikavälillä on erimittaisia hakuja eri tehtäviin.

Tehtäviin haetaan kohdennetusti sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta Helsinkirekry-sivustolla.

Tutustu
Tutustu työpaikkoihin, työnhakuun ja usein kysyttyihin kysymyksiin Helsinkirekryn kesätyösivustolla. Seuraa myös Helsinkirekryn Facebook-ryhmää.