Suoraan sisältöön

Kotiin tuotettavat palvelut

Virtuaalipalvelu

Kohti toimivampaa ja turvallisempaa arkea

Kotiin tuotettavat palvelumme tukevat helsinkiläisten turvallista kotona asumista ja hyvinvointia silloin, kun apu on tarpeen.

Palveluihimme kuuluvat kotiateriat, kuljetusten välityspalvelu, turvapuhelinpalvelut, ovihälyttimet ja älyvalot, paikannusrannekkeet ja sähkölukot sekä kuva- ja äänivälitteinen etähoito.

Tuotamme ja kehitämme palveluita tiiviissä yhteistyössä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan kotihoidon kanssa. Etsimme myös jatkuvasti uusia, itsenäistä ja turvallista asumista tukevia ratkaisuja, joissa hyödynnämme viimeisintä teknologiaa ja vahvaa yhteistyöverkostoamme.

Haluamme olla vauhdittamassa kaupunkilaisten elämää helpottavien digitaalisten palveluiden käyttöönottoa ja vapauttaa hoitotilanteissa aikaa siihen, mikä on tärkeintä - asiakkaan yksilölliseen kohtaamiseen.

Olemme mukana HIMSS 2019 -terveysteknologiatapahtumassa

Kotiin tuotettavat palvelumme ovat esillä myös kesäkuussa Helsingissä järjestettävässä kansainvälisessä HIMSS 2019 Europe & Health 2.0 –terveysteknologiatapahtumassa. Kaupunkilaisten hyvinvointia ja kotona asumista tukevat digitaaliset palvelut kokoava Kotona-konseptimme on yksi tapahtuman virallisista käyntikohteista.JAA