Suoraan sisältöön

Kotiin tuotettavat palvelut

Virtuaalipalvelu

Olemme tukenasi, kun tarvitset apua kotona asumisessa. Olet ikäihminen tai toipilas, saat kauttamme tarvitsemaasi palvelua joko toistaiseksi tai määräajaksi.

Palveluvalikoimassamme ovat mm. kotiateriat, turvapuhelimet ja ovihälyttimet, paikannusrannekkeet sekä virtuaalipalvelu, joka on kuva- ja äänivälitteistä etähoitoa.

Palveluneuvojamme vastaavat ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä yhteydenottoosi ja arvioivat kanssasi oikeanlaisen avun toimittamisesti perille nopeasti ja luotettavasti. Kaikki palveluneuvojamme ovat terveydenhoitoalan ammattilaisia.

Tuotamme kotona asumisen tukipalvelut yhteistyössä Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan kotihoidon kanssa.

Haluamme olla kehityksen kärjessä ja suunnittelemme aktiivisesti sopimuskumppaneidemme kanssa uusia itsenäistä asumista tukevia teknisiä tukipalveluja.

Olemme mukana HIMSS 2019 -terveysteknologiatapahtumassa                

Etäpalvelumme kokoava Kotona-konseptimme on yksi virallinen käyntikohde HIMSS Europe & Health 2.0, digitaalisen terveydenhuollon kansainvälisessä huipputapahtumassa, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 11.-13. kesäkuuta.

Terveydenhuollon ammattilaisille suunnatussa kolmipäiväisessä konferenssissa vierailijat voivat kokeilla etähoidon palveluita itse, ja osallistua esimerkiksi kotihoidon käynnille sekä kuntoutus- ja ruokaryhmiin digitaalisesti. Samalla vierailijoilla on mahdollisuus nähdä ja kokea, miten vuorovaikutus osallistujien välillä toimii eri etähoidon tilanteissa.

Esimakua Kotona-konseptistamme saa HIMSS-tapahtumaan tuotetulta videolta.  JAA