Suoraan sisältöön

Henkilöstöruokailu

https://www.ruokavirasto.fi/teemat/terveytta-edistava-ruokavalio/ravitsemus--...Lounasravintolamme Helsingissä tarjoavat herkullisen ja monipuolisen ruokahetken. Lounaalla on tarjolla monipuolinen valikoima makuja sekä kotimaasta että ulkomailta, jota erilaiset teemat ja juhlapäivät piristävät. Lounasvalikoiman laajuus vaihtelee ravintolakohtaisesti.

Ravitsemussuositukset

Tutkimustietoon pohjautuvat suomalaiset ravitsemussuositukset päivitettiin tammikuussa 2014. Suositukset on laadittu terveelle väestölle ja niiden tavoitteena on väestön terveyden edistäminen.

Suosituksissa suositellaan:
• lisäämään kasviksia ja palkokasveja, marjoja ja hedelmiä, kalaa sekä pähkinöitä
• suosimaan pehmeitä rasvoja ja kasviöljyjä, täysjyväviljaa ja vähärasvaisia maitovalmisteita
• rajoittamaan punaista lihaa, sokeria ja suolaa

Terveyttä edistävää ruokavaliota havainnollistetaan ruokakolmion ja lautasmallin avulla.

Asiakas voi koostaa kaikissa ravintoloissamme lautasmallin mukaisen täysipainoisen aterian oman energiatarpeensa mukaisesti.

JAA

Parempi valinta

Osassa henkilöstöravintoloistamme tarjoamme Parempi valinta -aterioita.

Lue lisää

Erityisruokavaliot

Lounasvalikoimassamme huomioidaan yleisimmät erityisruokavaliot.

Lue lisää