Rieskarullat

Rieskarullat

1 pkt rullarieskaa
200 g kalkkunaleikkelettä
250 g varhaiskaalia
2 porkkanaa
250 g ruohosipulituorejuustoa
1 pieni valkosipulinkynsi
Ripaus rouhittua mustapippuria

Kuori ja raasta porkkanat. Raasta varhaiskaali karkeaksi tai leikkaa erittäin ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaali- ja porkkanaraasteet sekä murskattu valkosipulinkynsi, mustapippuri ja tuorejuusto tahnaksi.

Levitä tahna rullarieskojen päälle ja laita päälle muutama kalkkunanleikkele tai vaikka kinkku- tai juustoviipalekin. Halutessa leikkeleen voi myös silputa tahnan joukkoon. Rullaa rieskat täytteineen tiukaksi rullaksi ja leikkaa keskeltä viistosti poikki. Rullat voi leikata myös useampaan osaan cocktailpalatyylisiksi napostelupaloiksi.

Nauti!



JAA
13.02.2018 09:38