Yrttikastikkeessa hautunut luomutofu on pääsiäispöydän uusi herkku
07.04.2022 16:23Haluatko kokeilla pääsiäispöydässä tänä vuonna jotain uutta? Miltä kuulostaisi tomaattisessa yrttikastikkeessa haudutettu luomutofu? Tuotekehityksemme on laatinut koulujen pääsiäisreseptistä myös kotikeittiöihin sopivan version.
Lue lisää »Palsternakkasosekeitto hurmaa satokauden parhailla mauilla
08.10.2021 12:22Kouluissa vietetään viikolla 41 lähiruoka- ja luomuviikkoa, jonka aikana nostamme ruokapalveluissamme esiin erityisesti satokauden parhaita raaka-aineita. Syksyn täyteläiset maut maistuvat myös tässä palsternakkasosekeitossa, jonka ruokaisuutta voit lisätä paahdetuilla juureksilla ja nyhtökauralla.
Lue lisää »Afrikkalainen kanacurry on kokeilun arvoinen suosikki!
22.03.2021 08:26Afrikka-ruokateemassamme ihastuttanut Cape malay – afrikkalainen kanacurry sisältää muun muassa meille leivonnasta tuttuja mausteita, kuten kardemummaa ja kanelia sekä ripauksen tulisuutta esimerkiksi chilijauheen muodossa. eteläafrikkalaista ruokaperinnettä edustava kanaruoka hurmaa taidokkaalla mausteiden sekoituksellaan ja runsasaromisuudellaan.
Lue lisää »Kenialainen Kachumbari-salaatti tuo väriä ja lämpöä ruokahetkiin!
23.11.2020 10:35Nyt on aika heittäytyä marraskuun kaamoksesta valoon ja lämpöön, sillä valmistelemme parhaillaan vuoden 2021 maaliskuussa kaikilla toimintalinjoillamme vietettävää maateemaa, joka on tällä kertaa Afrikka! Se johdattaa ruokailijamme maailman toiseksi suurimman maanosan eksoottisiin ja monipuolisiin ruokatunnelmiin. Ota varaslähtö Afrikan aurinkoon herkullisella Kachubari-salaatin reseptillä!
Lue lisää »Loihdi pitkään haudutettu herkkuateria juhlapöytään!
06.11.2020 11:00Tulevana sunnuntaina vietetään jälleen isänpäivää, jolloin juhlitaan kaikkia isiä, isoisiä ja isän roossa olevia. Juhlapäivän kruunaa herkullinen, yhdessä valmistettu ja nautittu ruoka.
Lue lisää »Kirjolohilasagnette on syksyn uusi pastaherkku
01.10.2020 08:15Koulujen ruokalistoille syyslukukaudella tullut uutuus, kirjolohilasagnette, on täydellinen pastaherkku myös kotien arkiruoaksi.
Lue lisää »Pääsiäispöydässä maistuvat kevään raikkaat maut ja värikkäät herkut. Helppo ja herkullinen pääruoka koko perheelle valmistuu esimerkiksi sitruunabroilerista, jonka pariksi sopivat raikas kermaviili-ruohosipulikastike ja värikäs kasvis-riisipilahvi.
Lue lisää »Enjoy USA! herkullisen broileri-maissichowderin parissa
05.03.2020 15:34Viikolla 11 Palvelukeskus Helsingin toimipaikoissa kouluissa, päiväkodeissa ja hoitoalalla vietetään jälleen vuotuista maateemaa. Tänä vuonna teemana on erityisesti oppilaiden pitkään toivoma Enjoy USA!, joka tarjoilee monipuolisen kattauksen parhaita jenkkiherkkuja. Kokeile esimerkiksi tätä Enjoy USA! -teemaviikolla tarjottavaa pehmeää broileri-maissichowderia myös kotona!
Lue lisää »