Anna palautetta

Anna palautetta tai kysy, lähetä ehdotuksia, kiitoksia, moitteita tai muita kommentteja. Palautteeseesi pyritään vastaamaan viiden arkipäivän kuluessa. Palautteesi voidaan luvallasi julkaista kaupungin sivuilla.

Voit lähettää viestisi nimettömänä, mutta jos haluat henkilökohtaisen vastauksen palautteeseesi, jätä yhteystietosi.

Palautteen lähettäminen ei onnistunut.

Virhe saattaa johtua esim. liian suuresta liitetiedostosta. Liite voi olla enimmillään 1Mt suuruinen.

Palautteeni tyyppi:

Otsikko:

Viesti:*


Valinnaiset lisätiedot

Palautteeni liittyy tähän paikkaan:

 tai

Jätä yhteystietosi jos haluat henkilökohtaisen vastauksen. Jos annat luvan palautteen julkaisemiseen, vain nimi tai nimimerkki julkaistaan.


 

 

 

 

 

 

Koska tämän sähköpostin tietoturvaa ei ole varmistettu, palautteessanne ei ole syytä mainita esim. henkilötunnuksia, pankkitilin numeroja tai varallisuutta koskevia tietoja eikä myöskään arkaluontoisia tietoja kuten tietoja terveydentilasta tai asiakkuuteen liittyviä tietoja.

Sähköinen viesti toimitetaan viranomaiselle lähettäjän omalla vastuulla (Laki sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa 24.1.2003/13, 8 §). Jos asiakirjan toimittamiselle on asetettu määräaika, lähettäjän on huolehdittava siitä, että asiakirja saapuu viranomaiseen määräajassa (Hallintolaki 6.6.2003/434, 17 §).

Tämän vuoksi palauteviestinä ei tule lähettää esimerkiksi lakisääteisiä muistutuksia, kanteluja tai oikaisuvaatimuksia päätöksistä.
Palautejärjestelmän rekisteriseloste

Tietoa palautteen antamisesta

JAA
12.07.2016 13:43