Suoraan sisältöön

Vaikuttaminen


Ruuti – vaikuttamiskanava nuorille

Ruudin kautta voit ajaa itsellesi tärkeitä asioita, oli sitten kyse Itämeren suojelusta, uuden skeittipaikan rakentamisesta tai oman koulusi viihtyvyydestä. Ruudin verkkosivuilla voit kertoa, mikä Helsingissä kaipaa muutosta. Voit myös selailla muiden toiveita ja keskustella niistä. Ideoita vie eteenpäin Ruudin ydinryhmä.
ruuti.net

 

Sponssi – loistava idea mielessä? Hae Sponssia!

Sponssi on Helsingin kaupungin tarjoama tuki nuorille. Tuki voi olla toimintaraha, välineitä tai tiloja helsinkiläisille nuorten toimintaryhmille. Sponssia myönnetään projektien, hankkeiden, tapahtumien ja erilaisten tilaisuuksien toteuttamiseen. Sponssista vastaa Nuorten kansalaistoiminnan toimisto.
sponssi.munstadi.fi


Kulttuurisissit muuttavat nuorten taidemaailmaa!

Kulttuurisissit on Annantalon nuorten ryhmä, joka ideoi ja toteuttaa itse erilaisia taide- ja kulttuuritapahtumia, näyttelyitä, työpajoja ja muita projekteja Annantalon tiloissa ja kumppaneiden kanssa.
Kulttuurisissit

 

Vaikuta kaupungin virastojen toimintaan

Haluatko vaikuttaa kaupungin toimintaan? Viestisi otetaan vastaan Helsingin kaupungin kirjaamossa.
Voit myös ottaa yhteyttä kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan nuorisojaostoon, joka ohjaa ja kehittää Helsingin nuorisotyötä.
Siirry kirjaamon sivulle

 

Talokokoukset

Kaikilla nuorisotaloilla on kaksi kertaa kuussa nuorten talokokous. Niissä pääset mukaan suunnittelemaan nuorisotalon toimintaa, päättämään asioista sekä ottamaan kantaa budjettiin.22.02.2018 17:27