Suoraan sisältöön

Liikunta

Ei ole väliä, oletko lajin guru tai vasta-alkaja. Alla oleviin liikuntaryhmiin voi osallistua kuka tahansa ilman aikaisempaa kokemusta tai huikeita taitoja. Porukalla tekemällä oppii!


Easy Sport Helsingin kaupunki

EasySport
EasySport on alakouluikäisille suunnattua liikuntaa, jota järjestetään yhdessä helsinkiläisten urheiluseurojen. Maksuttomia EasySport-ryhmiä on yli sata, ja maksullisten ryhmien kausihintakin on ainoastaan 25 euroa. EasySportia järjestetään iltapäivisin koulujen tiloissa tai koulujen lähellä olevissa liikuntapaikoissa. Kaikissa EasySport-liikuntaryhmissä liikutaan monipuolisesti lasten toiveiden mukaan liikuntataitoja kehittäen. Tutustu EasySportiin tarkemmin osoitteessa http://easysport.fi/.


FunAction Helsinki

FunAction
FunAction-liikunta tarjoaa matalan kynnyksen liikuntaa yläkouluikäisille tuottamaan iloa ja virkistystä eri liikuntalajien ja ystävien seurassa ilman kilpaurheilullisia tavoitteita. FunActionin lajikattaus on laaja, ja FunActionin liikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. FunAction-liikuntaan ostetaan 20 euroa/kausi maksava kortti, jolla voi osallistua vaikka niin monelle FunAction-tunnille kuin ehtii ja jaksaa. Tutustu FunActioniin tarkemmin osoitteessa http://funactionnuorille.fi/.


NYT-liikunta Helsingin kaupunki

NYT-liikunta
NYT-liikunta on monipuolista ja maksutonta liikuntaa 18-29-vuotiaille helsinkiläisille. NYT-liikunnan toivotaan tavoittavan etenkin ennestään liikuntaa harrastamattomia helsinkiläisnuoria, sekä niitä joilla ei ole tällä hetkellä koulutus- tai työpaikkaa. NYT:n tavoitteena on edistää nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia liikunnan ja ohjauksen keinoin. Tutustu NYT-liikuntaan tarkemmin osoitteessa 
http://nytliikunta.fi/.

 23.11.2017 16:46