Suoraan sisältöön

Vapaa-aika


Sivua päivitetään.

Etsitkö harrastusta tai uutta tekemistä? Selaa Harrastushakua ja löydä satojen ilmaisten tai edullisten harrastusten joukosta sellainen, joka sopii juuri sinulle!  


Tarjolla on muun muassa moottorinkorjausta, taekwondoa, fillarintuunausta, kartingia, bändikämppiä, futista, eläinten hoitoa, räppipajoja, vaatteiden tuunausta, biisintekoa, tanssia, teatteria, valokuvausta, kuvataidetta, keramiikkaa, leffakursseja, potkunyrkkeilyä, bilistä, joogaa, seinäkiipeilyä, DJ-kursseja… Ja paljon muuta! Klikkaa itsesi Harrastushakuun ja ilmoittaudu mukaan! 

Alla olevia juttuja voit harrastaa eri nuorisotaloilla ja muissa kaupungin paikoissa. Kiinnostaako jokin alla olevista harrastuksista? Klikkaa linkkejä, niin näet, millä nuorisotaloilla sinua kiinnostavaa toimintaa järjestetään. Löydät nämäkin Harrastushausta. 
 

Eläintenhoito ja luonto nuorillle - Helsingin kaupunki

Kuvataiteet ja kädentaidot nuorille - Helsingin kaupunki

Liikuntaa nuorille - Helsingin kaupunki

Media ja pelit nuorille - Helsingin kaupunki

Mopoilu ja liikenne nuorille - Helsingin kaupunki

Musiikkia nuorille - Helsingin kaupunki

Seikkailuja nuorille - Helsingin kaupunki

Skeittausta nuorille - Helsingin kaupunki

Tanssia nuorille - Helsingin kaupunki

Teatteria nuorille - Helsingin kaupunki

Vaikuttaminen - nuoret - Helsingin kaupunki

 

Löydä, kokeile, vaikuta Operaatio Pulssi!

Operaatio Pulssi tarjoaa maksutonta harrastustoimintaa, kursseja ja tapahtumia 12–18-vuotiaille Malminkartanon, Kannelmäen ja Haagan sekä Pukinmäen, Malmin ja Tapanilan alueella. Pulssin kaikki toiminta suunnitellaan täysin nuorten toiveista. Kerro siis mielipiteesi mitä sinä haluaisit kokea, nähdä tai tehdä! Pulssin kautta voit vaikuttaa esimerkiksi nuorisotalojen, kirjastojen ja kulttuurikeskuksen toimintaan. pulssi.munstadi.fi


Annantalo on monien taiteiden talo

Oletko alle 19-vuotias helsinkiläinen ja kiinnostunut harrastamaan animaatiota, arkkitehtuuria, tanssia, teatteria, kuvataiteita, keramiikkaa, tekstiilitaidetta, sanataidetta, sarjakuvaa, valokuvaa tai vaikkapa tekemään taidegrafiikkaa perinteisin menetelmin?

Annantalo on monien taiteiden talo, jonka ohjelmassa on lapsille ja nuorille suunnattua ohjelmaa ja itse tekemistä ympäri vuoden: eri alojen taidekursseja, työpajoja, esityksiä, tapahtumia ja näyttelyitä.

Kesällä 2017 uutuutena Kansakoulukujan puoleisella pihalla starttaa suosittua Kesäparkkitoimintaa jatkava A.lava, jolla on ohjelmaa nuorille läpi kesän, painottuen kuitenkin kesä- ja elokuulle.
annantalo.fi27.05.2020 11:24