Suoraan sisältöön

Terveyspalvelut nuorille

Saat vastauksia terveyteen liittyviin kysymyksiin oman koulusi terveydenhoitajalta tai lähimmältä terveysasemalta


Terveydenhoitaja tapaa oppilaat vuosittain

Kouluterveydenhuollon tavoitteena on turvata, että kasvat ja kehityt normaalisti. Terveydenhoitaja tapaa oppilaat vuosittain ja näissä tapaamisissa kartoitetaan kasvua, kehitystä ja hyvinvointia haastattelulla, kliinisillä tutkimuksilla ja tarvittaessa muilla menetelmillä. Kouluissa jatketaan neuvolassa aloitettua rokotusohjelmaa. Kouluterveydenhuolto

 

Katso video 


Opiskeluterveydenhuolto pitää huolta opiskelijoiden terveydestä

Opiskeluterveydenhuolto huolehtii Helsingissä sijaitsevien oppilaitoksien opiskelijoiden terveydestä. Olet oikeutettu opiskeluterveydenhuollon palveluihin, jos opiskelet vähintään kaksi kuukautta päätoimisesti ammattikorkeakoulussa, toisen asteen ammatillisessa oppilaitoksessa, ammatillisessa aikuiskoulutuksessa tai lukiossa.
Opiskeluterveydenhuolto


Vastauksia terveyteen liittyviin kysymyksiin

Terveys on jokaiselle tärkeä asia. Sinulla voi olla terveyteen liittyviä kysymyksiä, jotka askarruttavat. Saat työterveys- / opiskeluterveydenhuoltoa vastaavia terveyspalveluita, vaikka et ole tällä hetkellä työssä tai opiskelemassa.  Palvelu on ilmainen.
Terve arki 

Pidä huolta hampaistasi!

Hampaat tulisi harjata järjestelmällisesti aamuin illoin, jotta kaikki pinnat tulee puhdistettua. Hampaat altistuvat happohyökkäykselle aina, kun nautimme aterian, välipalan tai kun napostelemme tai juomme muuta kuin vettä. Lue vinkkejä, miten pidät hampaistasi huolta:
Suun terveys   
 JAA
07.05.2019 10:20