Suoraan sisältöön

Stadissa tapahtuu

Tule mukaan pääkaupunkiseudun huipputapahtumiin!
Tutustu nuorisotalojen tapahtumakalenteriin
Katso muut nuorten tapahtumat
 

Reaktori
Suomen suurin nuorten hiihtolomatapahtuma Reaktori järjestetään vuosittain talvilomaviikolla. Tapahtuma tarjoaa pääkaupunkiseudun nuorille ilmaista loma-ajan toimintaa, josta voi löytää oman kiinnostuksen kohteen tai harrastuksen rodeoratsastuksesta pöytälätkään tai tanssista taidetyöpajoihin. Toiminta on suunnattu yli 13-vuotialille nuorille.
reaktori.munstadi.fi


Loistefestari
Loistefestari valtaa pääkaupunkiseudun vuosittain tanssin, teatterin tai musiikin voimin. Se tarjoaa nuorille mahdollisuuden esiintyä laadukkaissa puitteissa, tutustua muihin harrastajiin ja saada palautetta alan huippuammattilaisilta. Vuonna 2017 Loistefestarilla tanssitaan!
loiste.munstadi.fi


Rock Academy
Rock Academy keskittyy kokonaisvaltaisesti musiikin tekemiseen ja sen esittämisen eri osa-alueisiin. Nuorten bändit saavat opastusta kaikessa mahdollisessa musabisneksen koukeroista soitonopetukseen ja oman osaamisen markkinointiin. Toiminta on bändeille maksutonta. Tiedossa on myös keikkoja, studioaikaa ja musavideoiden tekemistä. Kaikki akatemialaiset osallistuvat kerran kuussa järjestettäviin klinikoihin, seminaareihin ja koulutuksiin. Kovan luokan ammattilaisten vetämät klinikat ovat avoimia myös kaikille musiikkialasta kiinnostuneille nuorille! 
rockacademy.munstadi.fi/
 

RuutiExpo
RuutiExpo on nuorten suuri vaikuttamistapahtuma, joka järjestetään Helsingin kaupungintalolla. Tavoitteena on, että jokainen nuori löytää oman tapansa vaikuttaa!
RuutiExpossa helsinkiläisnuoret saavat oman äänensä kuuluviin, pääsevät vaikuttamaan kotikaupunkinsa asioihin, ja tutustumaan, miten Helsingissä voi vaikuttaa.
ruutiexpo.munstadi.fi

 

Annantalo on monien taiteiden talo

Oletko alle 19-vuotias helsinkiläinen ja kiinnostunut harrastamaan animaatiota, arkkitehtuuria, tanssia, teatteria, kuvataiteita, keramiikkaa, tekstiilitaidetta, sanataidetta, sarjakuvaa, valokuvaa tai vaikkapa tekemään taidegrafiikkaa perinteisin menetelmin?

Annantalo on monien taiteiden talo, jonka ohjelmassa on lapsille ja nuorille suunnattua ohjelmaa ja itse tekemistä ympäri vuoden: eri alojen taidekursseja, työpajoja, esityksiä, tapahtumia ja näyttelyitä.

Kesällä 2017 uutuutena Kansakoulukujan puoleisella pihalla starttaa suosittua Kesäparkkitoimintaa jatkava A.lava, jolla on ohjelmaa nuorille läpi kesän, painottuen kuitenkin kesä- ja elokuulle.
annantalo.fi

 JAA
07.09.2017 17:00