Tilat

Nuorisoasiainkeskuksella on toimitiloja ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat hakea käyttövuoroja.

  • Vakiovuoroja nuorisotiloista kaudelle syksy - kevät haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä, lisätietoja alla.
  • Leiri- ja kurssikeskuksista vuoroja seuraavalle vuodelle haetaan 15.9. mennessä (määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, haku päättyy edellisenä arkipäivänä), lisätietoja alla.

Tiloissa sovelletaan nuorisolautakunnan hyväksymiä vuokria.

Tilojen käytön ja toiminnan maksuperusteet ja hinnat 2017

Nuorisoasiainkeskuksen tilojen yhteystiedot

Käyttövuoroja jaettaessa ovat etusijalla helsinkiläiset nuorisojärjestöt ja nuorten ryhmät, joille käyttövuorot ovat maksuttomia.

Tilojen käyttövuoroja haetaan niille tarkoitetuilla lomakkeilla.

Leiri- ja kurssitoimintaan tiloja
- haku 14.9.2017 mennessä ajalle 1.1.-31.12.2018

Leiri- ja kurssikeskuksien - Bengtsårin leirisaariMeriharjun luontotaloUutelan kämppäGranön leirialue, Seikkailutalo, Vartiosaaren kesätoimipiste, Östersundomin nuorisotalo - käyttövuorot toimintakaudelle 1.1.-31.12. haetaan edellisen vuoden syyskuun 15. päivään klo 16.00 mennessä. Jos määräajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, pitää hakemus toimittaa edellisenä arkipäivänä klo 16.00 mennessä. Käyttövuorohakemukset toimitetaan osoitteeseen: Nuorisoasiainkeskus, Leiri- ja kurssikeskukset, PL 5000, 00099 Helsingin kaupunki tai sähköpostiosoitteeseen kansalaistoiminta@hel.fi.
HUOM! Syksyn haun jälkeen vuoroja tiedustellaan suoraan tiloista.

Nuorisotiloista kesäksi päiväleirien tai vastaavien toteuttamiseen käyttövuoroja haetaan edellisen vuoden syyskuun 15. päivään klo 16.00 mennessä. Jos määräajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, pitää hakemus toimittaa edellisenä arkipäivänä klo 16.00 mennessä. Käyttövuorohakemukset toimitetaan osoitteeseen: Nuorisoasiainkeskus, Kesävuorot, PL 5000, 00099 Helsingin kaupunki tai sähköpostiosoitteeseen kansalaistoiminta@hel.fi.
HUOM! Syksyn haun jälkeen vuoroja tiedustellaan suoraan tiloista.

 

Nuorisotiloista vakiovuoroja toimintaan 
- haku 28.4.2017 mennessä syksylle 2017-keväälle 2018

Nuorisotilojen vakituiset käyttövuorot  toimintakaudelle syksy-kevät haetaan 30.4. mennessä, määräajan ollessa lauantai tai pyhäpäivä, pitää hakemus toimittaa edellisenä arkipäivänä.

Käyttövuorohakemus tulee toimittaa siihen nuorisotilaan, mistä vuoroa anotaan. Tilapäisvuoroja voi tiedustella läpi vuoden suoraan nuorisotiloista.

 

Nimikkotiloja kaudelle 1.9.–31.8. haetaan huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä.
Nuorisoasiankeskuksella on hallinnassaan toimipaikkoja, joita myönnetään nimikkotiloiksi helsinkiläisille nuorisoyhdistyksille. Nimikkotilalla tarkoitetaan huonetta tai huoneistoa, jotka myönnetään vuodeksi kerrallaan ajalle 1.9.-31.8. Nimikkotilan hakijan pitää osoittaa yhdistyksen toiminnallisuuden täyttävät kriteerit, kuten esim. oma työntekijä, toiminnan laajuus ja säännöllisyys. Nimikkotiloja myönnetään nuorisoyhdistyksille raportointivelvoitteella. Koska nimikkotiloja on rajallinen määrä, eikä niitä pystytä osoittamaan kaikille nimikkotiloja tarvitseville järjestöille, voi nuorisolautakunta myöntää vuokra-avustusta toiminta-avustuksen haun yhteydessä.

Nimikkotiloista päättää kumppanuuspäällikkö ja ne on haettava huhtikuun viimeiseen arkipäivään mennessä Nuorisotilojen käyttövuorohakemus -lomakkeella, joka toimitetaan osoitteeseen: Nuorisoasiainkeskus, Kumppanuusyksikkö, PL 5000, 00099 Helsingin kaupunki

 



Uutuus! Varaamo.hel.fi-tilanvarausjärjestelmä avautuu kaupunkilaisten koekäyttöön. 
Varaamo-tilanvarausjärjestelmässä voi nyt kuka tahansa varata netissä käyttöönsä kätevästi Helsingin kaupunginkirjaston, nuorisoasiainkeskuksen ja varhaiskasvatusviraston kokoustiloja, laitteita ja erilaisia välineitä. Nuorisoasiankeskuksesta mukaan lähtee muutamia nuorisotaloja. Varaamo.hel.fi


Hietsu

Kokous- ja koulutustila Hietsu sijaitsee nuorisoasiainkeskuksen virastotalossa, os. Hietaniemenkatu 9 B 2. krs. 60 hengen tilasta voi hakea iltakäyttö- ja viikonloppuvuoroja Nuorisotilojen käyttövuorohakemus -lomakkeella. Vakiovuoroja iltakäyttöön myönnetään seuraavasti: ma klo 19–22, ti klo 17–19 ja 19–22, ke 17–19 ja 19–22, to klo 17–19 ja 19–22. Viikonlopuille myönnetään vain tilapäisvuoroja. 

Lisätiedot: hietaniemenkatu@hel.fi.

Tilassa on WLAN ja dataprojektori. Aulassa on monistusmahdollisuus, dataprojektori, äänentoistomahdollisuus ja esiintymislava. Kahviosta löytyvät astiastot, järjestöjääkaappi, liesi, mikro, kahvinkeittimet sekä asianpesukoneet.

 

JAA