Järjestöille ja ryhmille

Helsingissä toimii noin 400 paikallista nuorisojärjestöä, lukuisa joukko nuorten toimintaryhmiä ja noin 30 valtakunnallisen nuorisojärjestön piirijärjestöt. Näiden nuorten järjestöjen toimintaan osallistuu noin 30 000 alle 25-vuotiasta nuorta.

Nuorisoasiainkeskus edistää kaupungissa toimivien nuorisojärjestöjen ja nuorten ryhmien toimintaedellytyksiä ja nuorten yhteiskunnallisen osallistumisen ja vaikuttamisen keinoja sekä auttaa järjestöjä turvaamaan toimintansa niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina sekä tukee myös vapaiden toimintaryhmien projekteja.

Nuorisoasiainkeskuksella on noin sadan toimipaikan verkosto ympäri kaupunkia, joista järjestöt ja ryhmät voivat anoa käyttövuoroja.

Kumppanuusyksikkö valmistelee nuorisojärjestöille ja nuorten toimintaryhmille myönnettäviä avustuksia koskevat asiat, sekä tukee nuorisojärjestöjen ja nuorten ryhmien toiminnan kehittämistä. 

Av- ja leirivälinelainaamo, monistamo ja taittopaja sekä Nuorten luontotalon Wempaimisto tarjoavat käyttö- ja lainapalveluja.

 

JAA