Syksyn ylioppilasjuhlissa palkitut urheilijat

SYKSYN LAKKIAISISSA NIMETYT URHEILUKAPTEENIT JA PALKITUT URHEILIJAT
Syksyn ylioppilasjuhlassa on perinteisesti palkittu lajiensa parhaita urheilijoita. Näistä urheilijoista valitaan lisäksi vuoden urheilukapteenit. Valinnassa merkittävää on urheilijan urheilumenestys, opintojen eteneminen sekä urheilijan osoittama hyvä asenne ja respect-henki. Syksyn juhlassa jaetaan myös koulun rintamerkit arvokisoissa maailmanmestaruuksia saavuttaneille urheilijoille. Palkinnot jakoivat rytmisen maajoukkueen valmentaja Laura Ahonen ja Mäkelänrinteen lukion alumni ex-jalkapalloammattilainen ja jalkapallojohtaja Aki Riihilahti.

 

Maailmanmestaruuskisoissa menestyneet urheilijat:

Koulun kultainen rintamerkki timantilla:

Noora Ingalsuo ja Ronja Nyholm cheerleadingin maailmanmestaruus aikuisten sarjassa

Sara Vierelä muodostelmaluistelun maailmanmestaruus aikuisten sarjassa

 

Koulun kultainen rintamerkki:

Konsta Hirvoselle ja Jere Huhtamaalle jääkiekon nuorten U18- maailmanmestaruus

 

URHEILUKAPTEENIT

Rytmisen maajoukkue: Milja Närevaara, Ada Oikari, Inka Ora, Emma Rantala, Juulia Vainio ja Amanda Virkkunen

MM-kisojen kymmenessija, joka on paras suomalaissijoitus MM-tasolla 2000-luvulla. Useita kärkisijoja kauden maailman cupeissa. Yli 30 tuntisten harjoitusviikkojen, Pietarissa vietettyjen harjoitusleirien ja tiiviin kansainvälisen kisaohjelman ohessa lukio-opinnot etenevät suunnitelmien mukaan kohti valkolakkia. Urheilussa unelmana häämöttää Tokion vuoden 2020 Olympiakisat.  

 

Topias Laine, yleisurheilu

Keihäänheiton nuorten olympiakultaa ja alle 18v EM-pronssia. Nuorten arvokilpailujen kestomenestyjä jo useamman vuoden ajan. Raudanluja kilpailija saa aina kovissa paikoissa itsestään parhaan irti. Monipuolisuudesta kertoo se, että on myös ikäluokkansa parhaita pikajuoksijoita ja vielä yläkouluiässä harrasti aktiivisesti koripalloa. Aito tiimipelaaja saa harjoituskaveritkin treenaavat tosissaan unohtamatta rentoa huumoria ja pilkettä silmäkulmassa.

 

Urheilukapteenit saavat koulun kultaisen rintamerkin ja valmistuessaan stipendit. Rytmisen maajoukkueelle stipendit annettiin jo palkitsemisen yhteydessä.

Syksyllä 2018 palkitut urheilijat

JAA