Suoraan sisältöön
Koulun perustajarehtori, veteraanien MM-mestari, Olympiaedustaja ja Suomen mestari Rainer Pelkonen (kuvassa oikealla) on myös tulossa juhliin.

Märskyn 60 v juhla - suuri luokkakokous

MÄRSKY 60 VUOTTA - SUURI LUOKKAKOKOUS!

HUIKEAA! Koulun perustajarehtori, veteraanien MM-mestari, Olympiaedustaja ja Suomen mestari Rainer Pelkonen (kuvassa oikealla) on myös tulossa juhliin. Koulun kaikki kolme rehtoria ovat siis tulossa juhliin! Paikalla ovat Rainerin lisäksi Seppo Pitkänen ja Vesa Vihervä. Juhlaillassa on ehkä odotettavissa huikea kolmen rehtorin yhteispuhe! Lisäksi paikalla on entisistä apulaisrehtoreista ainakin legendaarinen Juha Kuronen.


Mäkelänrinteen lukio täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Juhlapäivää vietetään virallisesti perjantaina 12.5.2017. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä juhlallisuuksissa tapaamaan vanhoja koulukavereita ja opettajia. Voi osallistua juhliin sekä koululla tai Club Capitalissa. Kymmenen vuotta sitten 50-vuotisjuhlissa oli 1500 Märskyä. Sen jälkeen meitä on tullut yli 2000 lisää! Tehdään näistä juhlista Märskyn suurin luokkakokous!


Perjantain 12.5. aikataulu:
13.00-14.00 virallinen päiväjuhla Palloiluhallissa 


Etkot Märskyssä kello 16.00-18.00
Mahdollisuus tutustua kouluun ja sen nykytoimintaan. Koululla on valokuvanäyttely ja koulun esittelyä sekä mahdollisuus luokkatapaamisiin. Lipun hintaan sisältyy kakkukahvit tai pientä suolaista. Koululta voi varata tilan luokkatapaamisiin kello 16-17.50 välille. Ota yhteyttä Meri Jaakolaan (meri.jaakola@edu.hel.fi), jos haluat varata ryhmällesi tilan.

Iltajuhla 18.00-22.00
Virallisessa iltajuhlassa nostetaan alkumalja sekä nautitaan kevyestä Märskyhenkisestä ohjelmasta.
Lipun hintaan kuuluu tervetulomalja, salaattipöytä sekä leipää ja levitettä. Ja tietysti, mitä parhainta seuraa! Pieneen lisähintaan myös muita juomia tarjolla.

Viralliset jatkot kello 22.00-04.00 
Paikka: Club Capital (Fredrikinkatu 51, 00100 Helsinki)
Virallisilla jatkoilla, Helsingin yöelämän humussa, esiintyy huippusuosittu Stig. Artistin lisäksi, yksityistilaisuudessa on yllätysohjelmaa.

Kaikkiin tilaisuuksiiin lippuja on rajoitettu määrä, joten kannattaa varmistaa ajoissa paikka itselle ja kavereille vuoden kovimmissa bileissä. Tule mukaan, tehdään näistä kaikkien aikojen Märskyjuhlat!
Juhlien mahdollinen tuotto ohjataan koulun stipendirahastoon.

Lipun saa hankittua osoitteesta http://www.tiketti.fi/tarjous/marsky60. Lipun voi ostaa yhteen tai useampaan päivän tilaisuuteen:

- Juhlatilaisuudet Märskyssä (klo 16.00-22.00): 20 euroa. (Kahvit koululla, salaattibuffet ja tervetulomalja).
- Viralliset jatkot (klo 22.00-04.00) Club Capitalissa: 13 euroa (1 drinkkilippu sisältyy hintaan)
- Yhteislippu juhlatilaisuuteen koululla ja viralliset jatkot: 29 euroa
- Yhteislippu + kuljetus: Juhlatapahtuma koululla + Jatkot Club Capitalissa + kuljetus koululta jatkopaikalle (klo 16:00-04:00): 36 euroa

 

JAA