Wilma ei käytössä hiihtoloman aikana 20.-28.2.2021

Perusopetuksen, lukioiden ja Stadin osaamiskeskuksen käytössä olevassa multiPrimus-järjestelmässä tehdään päivitystöitä viikolla 8. Tämän vuoksi Wilma-palvelu ei ole käytettävissä lauantai 20.2. – sunnuntai 28.2.2021. Käyttökatko tarkoittaa sitä, että Wilmaa ei voi käyttää eikä siellä olevia tietoja voi katsoa

Wilman käyttökatko johtuu järjestelmän siirtämisestä uuteen palvelinympäristöön. Jotta tietojen siirto sujuisi turvallisesti, vaaditaan noin viikon mittainen käyttökatko.

Yleissivistävän opetuksen Wilman osoite muuttuu 1.3. alkaen. Uusi Wilma-osoite on helsinki.inschool.fi Vanha osoite wilma.edu.hel.fi poistuu samalla käytöstä.

Kirjaudu Wilmaan 1.3. jälkeen uudelleen käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi. Varmista ennakkoon, että tiedät käyttäjätunnuksesi, Wilmaan kytketyn sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Wilma on käytössä katkon jälkeen maanantaista 1. maaliskuuta alkaen normaalisti. Jos päivitystyöt valmistuvat aikaisemmin, siitä ilmoitetaan erikseen.

Opintopolku ja Koski – palvelut ovat normaalisti käytettävissä Wilman käyttökatkon aikana osoitteessa https://opintopolku.fi/oma-opintopolku.