Itsenäisyys- ja ylioppilasjuhlaa vietetään 3.12.

Helsingin medialukion ylioppilas- ja itsenäisyysjuhlaa vietetään perjantaina 3.12.2020 klo 12. Tilaisuus striimataan koulun juhlasalista luokkiin ja ylioppilaiden koteihin ja sitä voi katsoa osoitteessa melu.fi/live. Lakitettavien tulee olla paikalla klo 11.30, koska järjestäytymiseen kuluu aikaa. Juhla kestää noin 1,5 tuntia.

Sisäänkäynti koulun A-ovesta.

Juhlaan voi osallistua kultakin ylioppilaalta kaksi vierasta. Tiedot vieraista ja heidän yhteystietonsa kerätään harjoituksissa torstaina. Sairaana ei voi osallistua juhlaan, ja kasvomaskin käyttöä suositellaan vahvasti.

Tulevien ylioppilaiden juhlaharjoitus on edellisenä päivänä, torstaina 2.12. klo 15. Jokaisen lakitettavan läsnäolo harjoituksessa on välttämätön! Harjoitukseen otetaan mukaan ylioppilaslakki, johon on merkitty lakitettavan nimi esimerkiksi teipillä – näin varmistetaan, että lakitustilaisuudessa kukin saa oman lakkinsa. Lakit jätetään juhlasaliin, jotta ne ovat oikealla paikallaan juhlassa. Myöskään harjoitukseen ei voi osallistua sairaana, ja maskin käyttämistä suositellaan.

Seuraamme epidemiatilannetta tarkasti. Tarvittaessa osallistujamäärää rajataan.

Tervetuloa uusi ylioppilas ja lähimmät sukulaisesi – ja lämpimät onnittelut!