Medialukion kevään juhlat vietetään koululla – ylioppilasjuhlat striimataan koteihin

Kevätjuhla perjantaina 4.6. klo 10 järjestetään ensimmäisen ja toisen vuoden opiskelijoille ro-kotiluokissa.

Ryhmänohjausryhmissä katsotaan kevätjuhlatallenne, jaetaan stipendit ja juhlistetaan kevättä ja alkavaa kesälomaa.


Ylioppilasjuhla lauantaina 5.6. klo 10 järjestetään koululla. 

Ylioppilasjuhlassa koululla ovat paikan päällä vain ylioppilaat ja juhlan toteuttamiseen osallistuva koulun oma henkilöstö. Tilaisuus striimataan koteihin, jotta läheiset voivat seurata juhlahetkeä. Linkki striimiin julkaistaan koulun kotisivulla perjantaina 4.6.

Ylioppilasjuhlaharjoitukset abiturienteille järjestetään perjantaina 4.6. klo 17 koululla. Harjoituksiin otetaan mukaan ylioppilaslakki, jossa on selvästi merkittynä lakitettavan nimi (esimerkiksi teipillä sisäreunassa). Lakit jätetään koululle oikeaan järjestykseen odottamaan juhlaa – ei siis kannata suunnitella esimerkiksi ylioppilaskuvausta lakin kanssa perjantai-illaksi tai lauantaiaamuksi.

Juhlaan tai harjoituksiin ei voi tulla sairaana tai karanteeniin määrättynä, mutta tällöin juhlaan voi osallistua seuraamalla striimiä. Ylioppilastodistus postitetaan kotiin, jos abiturientti ei pääse ylioppilasjuhlaan.

Kotona tai muissa yksityisissä tiloissa järjestettävät ylioppilasjuhlat on hyvä järjestää ensisijaisesti ulkotiloissa ja voimassa olevia yksityistilaisuuksien henkilömääräsuosituksia sekä muita tilaisuuksien turvallisesta järjestämisestä annettuja ohjeita noudattaen.

Medialukion väki onnittelee ylioppilaaksi valmistuvia lämpimästi!