Suoraan sisältöön

Kurssit

Pakollinen kurssi on nimensä mukaisesti kaikille pakollinen. Niitä on yhteensä 47 (lyhyt matematiikka) tai 51 (pitkä matematiikka). 

Voit valita eri oppiaineissa pakollisten kurssien lisäksi kiinnostuksesi mukaan syventäviä kursseja, joissa perehdytään ko. aineisiin nimityksen mukaisesti syvemmin. Kaikkiaan syventäviä kursseja tulee valita vähintään 10. Ylioppilaskirjoitukset perustuvat pakollisiin ja valtakunnallisiin syventäviin kursseihin. Näin ollen syventävät kurssit on syytä valita suunnitelmallisesti pitäen mielessä ylioppilaskirjoitukset ja jatko-opinnot.

Soveltava kurssi voi liittyä tai olla liittymättä tiettyyn oppiaineeseen. Se on koulukohtainen, ja pyrimme siltä pohjalta toteuttamaan soveltavia kursseja lukiomme erityistehtävän ja opiskelijoidemme osoittaman kiinnostuksen mukaan.

Verkkokurssi suoritetaan ensisijaisesti nimensä mukaisesti verkossa. Kurssiin kuuluu verkkotyöskentelyn ohella muutamia lähiopetustapaamisia. Kurssille osallistuminen edellyttää läsnäoloa ensimmäisellä tunnilla. Kurssille ilmoittaudut valitsemalla Wilmassa kurssin, jonka lopputunnus on V, esimerkiksi tietotekniikan verkkokurssin AT1.2 V.

Kurssitarjottimelle on koottu kaikki lukuvuoden kurssit jaksoittain oikeille paikoilleen. Kurssitarjottimesta etsitään ja valitaan opinto-ohjelmaasi suunnittelemasi kurssit. Lukiossa on käytössä sähköinen Wilma-ohjelma, jolla kurssiesi tulee olla talletettuina. Suunnittelun apuna ja muistin tukena on käytössä myös paperiversio kurssitarjottimesta. Vuoden aikana valintoja voi muuttaa Wilmassa, joka sulkeutuu aina pari päivää ennen jakson alkua.

MediakurssitJAA
27.02.2019 15:53