Suoraan sisältöön

International melu

Kansainvälisiä projekteja

Meillä Melussa on käynnissä monenlaisia kansainvälisiä projekteja! Voit osallistua Erasmus-projekteihin ja tutustua eurooppalaisiin nuoriin ja työskennellä heidän kanssaan. Voit myös osallistua leirikouluihin sekä kansainvälisiin tapahtumiin. Lukuvuonna 2020-2021 Melussa on käynnissä Euroopan unionin rahoittamat Erasmuksen “Europa Trivia Game” ja Euroscola -projektit. Lisäksi pääset kansainvälisyyteen käsiksi myös vierailijoiden kautta sekä livenä että virtuaalisesti! Kannattaa käydä lukemassa leirikoulujen päiväkirjoja verkkolehdestä!

Korkeakouluyhteistyötä

Melussa pääset osalliseksi myös korkeakouluyhteistyöstä! Kiinnostaisiko esimerkiksi Aasian kieliklubit, debatointi, biologian laboratoriokurssin työvierailu tai populismityöpaja? Näitä kaikkia toteutetaan yhteistyössä Helsingin yliopiston kanssa. Muita Melun yhteistyökumppaneita ovat mm. Aalto-yliopisto, Metropolia, Haaga Helia sekä media-alan kumppanit ja yhteiskunnalliset toimijat. Lue syksyn 2020 virtuaalivierailusta Haaga Heliassa ja Aalto-yliopistossa verkkolehdestä.

Lisäksi saat abien infoissa monipuolista tietoa korkeakouluopinnoista eri puolella Suomea. Tarjolla on myös kurkistuskursseja korkeakouluopintoihin.

Työelämäyhteistyötä

Melussa tehdään myös yhteistyötä työelämän kanssa! Verkkolehdestä voit tutustua Melun alumneihin! Eri aineiden kursseilla pääset tutustumaan työelämään ja yrittäjyyteen sekä opit tulevaisuuden työelämätaitoja.
20.12.2020 21:58