Suoraan sisältöön

Huoltajille

Opinto-oppaasta löydät lukioon liittyvät tärkeimmät tiedot ja vastaukset useimpiin kysymyksiin. Päättävän ikäryhmän vanhemmille löytyy oleellista tietoa myös Abin oppaasta 2022-2023.

Opiskelijan tukemiseen liittyvää tietoa ja henkilöt löydät Opiskelijan tuki -sivulta

Lukuvuoden 2022-2023 työ- ja loma-ajat. Muita tärkeitä päivämääriä löydät osoitteesta melu.fi/kalenteri.

Vanhempainillat

Ykkösten huoltajille aamukahvitilaisuus perjantaina 2.9.2022 klo 8.30

Ykkösten vanhempainilta: torstaina 13.10.2022 klo 18.00

Kakkosten vanhempainilta: torstaina 3.11.2022 klo 18.00

Abien vanhempainilta: torstaina 10.11.2022 klo 18.00 (pidetään etänä)

Rehtorien vastuuikätasot

Jos opiskelija tai huoltaja tarvitsee rehtoria (esim. loma-anomus pidempää poissaoloa varten), rehtorit vastaavat ikäluokista seuraavan jaon mukaan:

Alkava ikäluokka (22) Sari Autio

Jatkava ikäluokka (21) Ukkopekka Hyvönen

Abit (20 ja 19) Silja Siltanen

Avoimet ovet

Avoimien ovien päivistä tiedotamme myöhemmin.

Wilma

Wilma löytyy osoitteesta https://helsinki.inschool.fi sekä pikalinkkinä etusivulta. Wilman kautta ilmoittaudutaan kursseille ja sen kautta on helpointa olla yhteydessä esimerkiksi ryhmänohjaajaan. Sieltä näkyvät myös lukujärjestykset, kurssiarvosanat ja poissaolot.

Opiskelijoilla on oma käyttäjätunnus Wilmaan. Alle 18-vuotiaan opiskelijan huoltajalla on omat tunnukset, joilla hän seuraa opiskelijan opintosuorituksia sekä poissaoloja. Huoltaja myös selvittää alle 18-vuotiaan poissaolot Wilman kautta. Jos tunnuksenne Wilmaan katoavat, ottakaa yhteyttä lukiosihteeriin.

Täysi-ikäisen opiskelijan huoltajalla on mahdollisuus seurata opiskelijan opintosuorituksia ja poissaoloja Wilmassa, jos opiskelija antaa siihen luvan.

Poissaololuvan anominen

Perustellusta syystä huoltajan on mahdollista anoa opiskelijalle lupaa poissaoloon. Opiskelijan on tällöin otettava selvää siitä, miten kursseilla edetään ja huolehdittava poissaolonsa aikaisten tehtävien tekemisestä. Poissaoloanomukset tehdään Wilmassa valikosta hakemukset. Enintään kolmen päivän loma-anomukset osoitetaan ryhmänohjaajalle ja sitä pidemmät apulaisrehtorille.

Opinto-ohjaajat

Opinto-ohjaajien yhteystiedot29.09.2022 13:16