Suoraan sisältöön

Ruotsin kielen opiskelu

Kaikki saavat ja voivat opiskella ruotsia. Voit valita kotoutumiskieleksesi joko suomen tai ruotsin. Jos valitset suomen, voit silti opiskella samalla myös ruotsia. Helsingin kaupunki tarjoaa edullisia kursseja. Voit valita eritasoisista ruotsin kursseista sinulle sopivan.

Valitse sopiva kurssi

Jos et vielä osaa ruotsia, valitse alkeiskurssi. Jos osaat jo ruotsia jonkin verran, mutta et tiedä, mikä kurssi sopisi sinulle, ota yhteyttä kurssin järjestäjään.

Finnishcourses.fi

Osoitteesta Finnishcourses.fi löydät tietoa ruotsin kielen kursseista. Suomen kielen kurssien kurssihaussa on seuraava linkki: ’Swedish language courses in the Helsinki region – Ruotsin kielen kurssit Helsingin seudulla’. Finnishcourses.fi-sivustolta löydät tietoa myös niistä kursseista, joiden järjestäjä on jokin muu taho kuin työväenopisto tai kansalaisopisto. Sivustolla ei ole tietoa TE-toimistojen järjestämistä kursseista.

Ilmonet.fi

Osoitteesta Ilmonet.fi löydät pääkaupunkiseudun työväen- ja kansanopistojen koko kurssitarjonnan.  

Ammattia ja ruotsin kieltä

Haluatko opiskella ruotsin kieltä ja ammattia samalla? Ota yhteyttä lähimpään TE-toimistoon. Voit myös kysyä Helsingin ruotsinkielisestä työväenopistosta, Arbiksesta, olisiko siellä sinulle sopivaa kurssia, jolla voisit sekä opiskella ruotsia että suorittaa ammattiopintoja.

Ruotsia kotivanhemmille

Hoidatko lasta kotona? Haluatko opiskella ruotsia? Helsingin ruotsinkielinen työväenopisto, Arbis, tarjoaa vanhemmille ruotsin kielen kursseja ja mahdollisuuden jättää lapset hoitoon kurssin ajaksi. Voit osallistua kurssille sillä välin, kun työväenopiston lastenhoitaja hoitaa lastasi. Kysy vapaita paikkoja Arbiksesta.

Helsingin ruotsinkielisen työväenopiston ruotsin kielen kurssit

Helsingin ruotsinkielinen työväenopisto Arbis tarjoaa monia ruotsin kielen kursseja. Joillakin kursseilla on opetusta joka päivä, toisilla kerran tai pari viikossa. Kaikki Arbiksen kurssit löydät osoitteesta Ilmonet.fi. Voit myös ottaa yhteyttä työväenopistoon.

Lisätietoa

Helsingin ruotsinkielinen työväenopisto Arbis

Tietoa Arbiksesta suomeksi, englanniksi ja venäjäksi10.10.2017 14:22