Osallistu valokuvauskilpailuun

#liikuntavirasto #Stadiulkona –valokuvauskilpailu 7.7. - 31.8.2015.

Ota valokuva kesäpäiväsi ihanasta paikasta, hetkestä tai toiminnasta. Kuvauspaikan tulee olla Helsingin saarissa tai muilla ulkoilualueilla. Osallistu kilpailuun julkaisemalla kuva liikuntaviraston facebook-sivustolla www.facebook.com/liikuntavirasto tai Instagramissasi hashtageilla #liikuntavirasto #Stadiulkona ja kerro missä kuva on otettu.

Kilpailun ikärajat, kilpailutapa ja arviointi
Kilpailussa on yksi sarja. Kilpailu on kaikille 13-vuotiaille helsinkiläisille ja sitä vanhemmille.
Kilpailukuvat ladataan liikuntaviraston Instagramiin tai facebookiin. Kilpailun pääpalkintona on kaksi Aalto-saunavuoroa. Tuomaristo valitsee voittajan kerran kuussa ja arpoo kahdelle 10 x uintikortin. Osallistumisen määrää ei rajoiteta, joten osallistua voi useammalla kuvalla. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt. Kilpailuun osallistuvat sitoutuvat lisäksi noudattamaan Instagram-palvelun ja facebookin omia käyttöehtoja ja sääntöjä

- Kilpailukuvaa ladatessasi, kuvasta on löydyttävä #liikuntavirasto #Stadiulkona. Useampaa hashtagia kuvassa saa kuitenkin käyttää.
- Nimeä kuva #liikuntavirasto #Stadiulkona ja kerro miksi pidät kuvaamastasi paikasta, hetkestä...
- Kilpailussa idea on etusijalla. Arvioinnissa kiinnitetään huomiota myös valokuvailmaisuun.
- Voit osallistua myös vanhalla kuvalla, joka esimerkiksi on jo julkaistu instagramissa. Voit lisätä julkaistuun kuvaan #liikuntavirasto #Stadiulkona, jolloin se on mukana kilpailussa.
- Instagramissa kuva lähetetään nimimerkillä ja voittajille ilmoitetaan Instagram-palvelussa. Voittajaa ja arvonnan voittaneitaa pyydetään tuolloin ottamaan yhteyttä kilpailun järjestäjään tiettyyn päivään mennessä.
- Kilpailuun osallistujan on valmistauduttava esittämään henkilöllisyys.

Kilpailukuvat
- kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama.
- kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet.
- voi osallistua myös vanhalla kuvalla.
- kuva ei saa olla aiempi kilpailukuva.
- kotirauhan, iän tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun.
- järjestäjä ilmoittaa kuvapalvelun ylläpitäjälle kuvan poistamisesta ja hylkää kuvan kilpailusta mikäli se on syrjivä tai loukkaava.
- jos esiinnyt itse tai alaikäinen alle 18-vuotias ystäväsi esiintyy kuvassa, varmistathan kuvassa esiintyvän nuoren vanhemmalta, että hänellä on oikeus esiintyä kuvassa.

Kilpailun järjestäjä
Helsingin kaupungin liikuntavirasto

Kilpailun tuomarit
Valokuvaaja Konsta Linkola sekä liikuntaviraston viestintäpäällikkö Essi Eranka, graafinen suunnittelija Marikki Mattila ja tiedottaja Samuli Kuki.

Voittajan julkistus
Voittaja julkistetaan viikolla 32 ja viikolla 36 liikuntaviraston verkkosivulla www.hel.fi/liikunta. Voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti.

#Stadiulkona-kilpailun ensimmäiset voittajat
Onnea onnea onnea! #Stadiulkona-valokuvauskilpailu huipentui ja elokuun voittajat ovat selvillä. Tuomaristo valitsi voittajaksi #Decassun ottaman maagisen kuvan Talin liikuntapuistosta. Decassu palkitaan saunavuorolla.  #Ihmekatiskan pyöräilykuva voittaa 10 krt uintikortin.  ”Tykkään pyöräillä ja tässä on hyvin tallennettu liike. Kaiken kaikkiaan kuvassa on hyvä fiilis”, sanoo tuomariston valokuvaaja Konsta Linkola. Toinen 10 krt uintikortin voittaja on #tuukkaluukkonen, jonka kuva  on tuomariston mielestä luova - lammikkoa on käytetty hyvin hyödyksi ja kuvassa on mielenkiintoinen kulma. ‪#‎Stadiulkona-kuvakilpailun heinäkuun voittajia olivat ‪#‎pekkahaapakoski, ‪#‎ccairac ja ‪#‎nkahila. Onnea voittajat ja kiitos kaikille osallistumisesta. Kuvat olivat upeita!  

Ohessa linkki kilpailu-julisteeseen (PDF)

JAA