Ulkoilu

Ulkokuntoiluvälineet, kuva: Hannu Airola

Ulkoilu

Helsinki tarjoaa monipuolisesti ulkoilumahdollisuuksia. Vietä aikaa luonnossa patikoiden ja retkeillen tai vaikka pyöräillen.

Retkeile Stadin ulkoilualueilla
Mikä olisikaan ihanampaa kuin kokata ja nauttia ruoka ulkona. Muun muassa Haltialassa, Luukissa, Salmessa pääsee nauttimaan monella tapaa – luonnossa patikoiden, grillipaikalla ruokaa tehden ja siitä nauttien.

Uudet Pääkaupunkiseudun Ulkoilu- ja Pyöräilykartat ovat ilmestyneet
Pääkaupunkiseudun asukkaille on tarjolla sekä kaupunkikohtainen pyöräilykartta, että perinteinen kaikkien neljän kaupungin ulkoilu- ja pyöräilyreitit sisältävä ulkoilukartta.

Ulkoilu- ja pyöräilykartta
Ulkoilukarttojen jakelupisteet

Muut vapaa-ajan kartat
Kalavesienkartta 
sivu 1
sivu 2
ulkoliikunta.fi/ -karttapalvelu
Kotiseutupyöräilykartat
Ulkoilualueiden kartat

Pyöräily
Helsingin kotiseutupyöräilyreitit kannustavat omatoimiseen lähiliikuntaan. Reitit esittelevät eri kaupunginosien historiaa, luonto- ja kulttuurinähtävyyksiä sekä tekevät tutuksi kaupungin eri alueiden ominaispiirteitä. Kotiseutupyöräreiteillä voit tutustua Helsingin kaupunginosien eri kohteisiin pyöräillen joko yksin tai ryhmissä.

Lähiliikuntapaikat
Lähiliikuntapaikalla tarkoitetaan laajalle käyttäjäryhmälle soveltuvaa monipuolista, liikkumaan innostavaa, viihtyisää liikuntapaikkaa, joka on käyttäjiensä helposti saavutettavissa ja vapaasti ja maksutta käytettävissä.

Futaamaan 
Talin jalkapallohallissa ja Myllypuron Pallomyllyssä järjestetään viikonloppuisin kolikkovuoroja huhtikuuhun asti. Pallomyllyssä sisätiloihin pääsee jalkapalloilemaan lauantaisin ja Talissa sunnuntaisin. Lisää tietoa

Alla olevista linkeistä pääsee tutustumaan kaupungin monipuolisiin ulkoilumahdollisuuksiin

JAA