Suoraan sisältöön

Hae ARA-asuntoa

Asuntohakemus sähköisessä asioinnissa Voit hakea vuokra-asuntoa sähköisessä asiointipalvelussa tunnistautumalla pankki- tai mobiilitunnuksin. Asuntohakemus tallentuu sähköisen asioinnin asiointikansioon ja voit muokata hakemustasi myöhemmin. Pidäthän hakemuksesi itse ajan tasalla, Stadin asunnot ei voi muokata asuntohakemustasi.
Asuntohakemus ilman vahvaa tunnistautumista Voit jättää meille asuntohakemuksen myös ilman vahvaa tunnistautumista. Tällöin et pääse enää hakemuksen lähettämisen jälkeen muokkaamaan hakutietojasi itse. Jos tilanteesi on muuttunut, sinun tulee tehdä uusi hakemus.

Suosittelemme lukemaan hakuohjeet ennen hakemuksen jättämistä. Jos tarvitset henkilökohtaista neuvontaa hakemuksen täyttämiseen, voit asioida myös asiakaspalvelussamme. Helsingin kaupunki tarjoaa myös digineuvontaa, tarkempaa tietoa neuvontapaikoista löydät täältä. 

Jos asuntohakemuksen täyttäminen ei ole mahdollista yllä mainituilla tavoilla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetämme sinulle tulostettavan lomakkeen.20.02.2020 11:32