Suoraan sisältöön

Hae ARA-asuntoa

Asuntohakemus sähköisessä asioinnissa Voit hakea vuokra-asuntoa sähköisessä asiointipalvelussa tunnistautumalla pankki- tai mobiilitunnuksin. Asuntohakemus tallentuu sähköisen asioinnin asiointikansioon ja voit muokata hakemustasi myöhemmin. Pidäthän hakemuksesi itse ajan tasalla, Stadin asunnot ei voi muokata asuntohakemustasi.
Asuntohakemus ilman verkkopankkitunnuksia Voit jättää meille asuntohakemuksen myös ilman verkkopankkitunnuksia. Tällöin et pääse enää hakemuksen lähettämisen jälkeen muokkaamaan hakutietojasi itse. Asuntoneuvojamme voivat kuitenkin muokata hakemuksen tietoja tarvittaessa.

Suosittelemme lukemaan hakuohjeet ennen hakemuksen jättämistä. Jos tarvitset henkilökohtaista neuvontaa hakemuksen täyttämiseen, voit asioida myös asiakaspalvelussamme. Helsingin kaupunki tarjoaa myös digineuvontaa, tarkempaa tietoa neuvontapaikoista löydät täältä. 

Jos asuntohakemuksen täyttäminen ei ole mahdollista yllä mainituilla tavoilla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetämme sinulle tulostettavan lomakkeen.JAA
23.01.2020 09:48