Havainnekuva kerrostalosta lasitetuilla parvekkeilla Vantaan Myyrmäessä.

Uudiskohde Vantaan Myyrmäkeen

Myyrmäen Liesikujan ja Ruukkupolun väliselle alueelle rakennettavan kerrostalokorttelin rakentaminen on aloitettu syyskuussa 2020. Ensimmäiseksi toteutettiin talojen alle tulevat kellaripysäköintipaikat. Uuteen kortteliin valmistuu kaikkiaan 316 uutta kotia sekä runsaasti kivijalkaliiketiloja. Kokonaisuudessaan kortteli valmistuu alkuvuodesta 2023.

Fira Oy:n rakentamaan kortteliin tulee monimuotoista asumista: Lumo-kotien vuokra-asuntoja, Hoasin opiskelijakoteja ja Yrjö ja Hanna Kotien asumisoikeusasuntoja. Talojen keskelle sijoittuu autohalli ja sen päälle korttelin oma sisäpiha.

Alueella on runsaasti julkisia ja kaupallisia palveluja; päiväkoteja, kouluja, kirjastoja, terveysasemia ja kauppoja. Myyrmäen urheilupuisto on ainutlaatuinen urheilu- ja tapahtumapaikkojen keskittymä: mm. Energia Areena, Myyrmäen jalkapallostadion, Myyrmäki-halli, kaksi jäähallia sekä yleisurheilukenttä tarjoavat loistavat harrastus- ja suorituspaikat tuhansille eri lajeja harrastaville junioreille. Urheilutapahtumien lisäksi tiloissa järjestetään myös konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia.

Kulttuurinnälkäisille tekemistä ja näkemistä löytyy kulttuuri- ja monitoimikeskus Myyrmäkitalosta, jossa sijaitsevat mm. Vantaan taidemuseo Artsi, Myyrmäen kirjasto, Kino Myyri sekä Vantaan kuvataidekoulun ja aikuisopiston tiloja.

Asumisoikeuskohteemme Vantaan Katariinan arvioitu valmistuminen on kesällä 2022. Asuntoja kiinteistöön tulee yhteensä 35: yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, kooltaan 34,5 – 64,5 m2. Kohde on savuton.

Vantaan Katariinan kohdesivuille