Havainnekuva harmaan ja punaisensävyisestä kerrostalosta.

Uudiskohde Vantaan Keimolaan

Avain Asunnot rakennuttaa 114 laadukasta asumisoikeusasuntoa Vantaan Keimolanmäkeen.
Kivistön kaupunginosan keskustaan, jossa sijaitsee lähipalveluja sekä mm. kirjasto ja Kehäradan rautatieasema, johon matkaa n. 1,5 kilometriä.
Hämeenlinnanväylä (VT3) ja Kehä III johdattavat nopeasti joka puolelle pääkaupunkiseutua.

Pohjaratkaisuja löytyy tehokkaista yksiöistä sekä tyyliä täynnä oleviin perheasuntoihin.
Tasokkaasti varustelluista asunnoista löytyy laminaattilattia, kaakeloidut kylpyhuoneet, sälekaihtimet, keraaminen lattialiesi sekä astianpesukone. Kolmioissa on tilavaraus toiselle täyskorkealle kylmälaitteelle. Neliöissä täyskorkea jääkaappi ja pakastin, muissa asuntotyypeissä jääpakastinkaappi. Parvekkeet lasitettu. Asumisoikeuskotien materiaaleissa ja väreissä on otettu huomioon nykyajan trendit.

Lämpimät irtaimistovarastot, ulkoiluvälinevarastot, tekniset tilat, pesula, kuivaushuone, monitoimitila ja saunaosasto sijaitsevat maantasossa 1. kerroksessa. Lisäksi 12. kerroksessa sijaitsee toinen saunaosasto.

Yhtiöllä on 46 autopaikkaa omalla tontilla ja 64 paikkaa viereisessä pysäköintihallissa.
Lisäksi neljä LE-autopaikkaa omalla pihalla. Kaikki autopaikat on varustettu sähköautolatauspistokkein ja mahdollistavat ladattavan hybridin tai sähköauton hitaan latauksen.

Talon arvioitu valmistumisaika on 26.5.2023. Kohde on täysin savuton ja tupakointi sekä sähkösavukkeiden käyttö on kielletty myös parvekkailla ja koko kiinteistön alueella. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Asuntoihin.

Vantaan Ajoportti 2 verkkosivut