Havainnekuva Helsingin Charlottan kerrostalosta.

Uudiskohde Helsingin Tankovainioon

Charlottan rakentaminen on alkanut maaliskuussa 2019 ja kohteen arvioitu valmistuminen on touko-kesäkuussa 2020. Kahdessa erillisessä kerrostalossa on yhteensä 36 asuntoa – yksiöitä, kaksioita ja kolmioita – kooltaan 35-73,5 m2. Alkuperäiset asumisoikeusmaksut vaihtelevat välillä 20.759 – 43.594 € ja käyttövastikearviot välillä 472,85 – 992,99 €/kk. Kohde on savuton.

Lähin ruokakauppa palvelee muutaman sadan metrin päässä. Mellunmäen keskus on reilun kahden kilometrin päässä – sieltä löydät kaikki lähipalvelut. Useampi ruokakauppa, terveysasema, päiväkodit, koulut, kioskit, ravintolat ja monet muut palvelut löytyvät näin läheltä. Mellunmäen, Puotilan ja Vuosaaren metroasemat ovat kaikki muutaman kilometrin säteellä.

Harvassa kohteessa yhdistyy metsäinen luonto, meren läheisyys ja kaupunkimainen asuminen kuten Helsingin Charlottassa. Kallioiset metsät tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet ulkoiluun. Fallbackan viljelypalstat ilahduttavat viherpeukaloita kivenheiton päässä. Metsäisiä polkuja pitkin pääset myös Puotilanlahden rantaan.