Havainnekuva kahden kerroksen rivitaloyhtiöstä Keravan Niittäjänkadulla.

Uudiskohde Keravan Niittäjänkadulle

Avain Asunnot rakennuttaa Keravan Kytömaan uudelle asuinalueelle rivitaloyhtiön. Kohteeseen tulee 16 laadukasta asumisoikeusasuntoa. Asunnot ovat kahdessa tasossa. Kytömaan alue sijaitsee noin 3,5 km päässä Keravan keskustasta, josta löytyy kaupalliset ja julkiset palvelut sekä rautatieasema. Kurkelan yhtenäiskoulu sijaitsee noin 2,5 km päässä ja Virrenkulman päiväkoti noin 1,5 km päässä. Lähimpään päivittäistavarakauppaan matkaa on alle 3 km ja Pihkaniityn ulkoilualue sekä Haukkavuoren luonnonsuojelualueet sijaitsevat lähietäisyydellä.

Huoneistot on suunniteltu raikkaalla ajatuksella siitä, että asuminen voi olla helppoa. Pohjaratkaisut ovat loppuun asti mietittyjä perheasumista ajatellen. Tasokkaasti varustelluista asunnoista löytyy laminaattilattia, kaakeloidut kylpyhuoneet, sälekaihtimet, keraaminen liesi sekä astianpesukone. Asumisoikeuskotien materiaaleissa ja väreissä on otettu huomioon nykyajan trendit.

Jokaisella asunnolla on 2 kpl kylmiä ulkoiluvälinevarastoja, jotka ovat asunnon sisäänkäynnin ja asunnon terassin yhteydessä. Yhtiön tekniset tilat sijaitsevat erillisessä ulkorakennuksessa. Yhtiöllä on piha-alueella autokatoksissa yhteensä 24 sähköpisteellä varustettua autopaikkaa.

Talon arvioitu valmistumisaika on 24.2.2023.

Kohde ja asunnot ovat savuttomia koko kiinteistön alueella.

Keravan Niittäjänkatu 2 ja 4