Havainnekuva Järvenpään vaaleista kerrostalokohteista.

Uudiskohde Järvenpään Pöytäalhoon

Hyvinvointikampus on yksi kaupungin monista kärkihankkeista, joka yhdistää ihmisiä eri ikäryhmistä. Hyvinvointikampuksella hyvinvointi ja viihtyvyys kulkevat käsikädessä. Kaupalliset ja julkiset palvelut ovat kattavat, terveyskeskus, apteekki ja päivittäistavarakauppa (CM) ovat ihan vieressä. Välimatkat kaupungin sisällä taittuvat nopeasti ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet kulttuurin ja harrasteiden parissa ovat runsaslukuiset. Tuusulanjärven kulttuurimaiseman tarjoamat ulkoilureitit lähtevät aivan keskustan tuntumasta.

Lääkärinkuja 5 on osa Hyvinvointikampuksen korttelikokonaisuutta. Se sijaitsee Myllykallion laella vain kilometrin etäisyydellä rautatieasemasta ja kaupungin keskustasta. Alueella on Korttelitupa ravintolatila, joka tarjoaa ruokapalvelua kaikille alueen asukkaille. Myös alueen ulkopuoliset voivat tulla syömään. Myös yhteispiha-alue kokoaa ja on avoin yhdessä tekemiseen.

Lääkärinkuja 5:een rakennetaan hissillinen 5-kerroksinen talo, jossa on 40 huoneistoa. Huoneistojen koot ovat 1-4 h+k, 36 – 73 m2. Osa huoneistoista on saunallisia. Autohallista on suora ja esteetön sisäyhteys koteihin. Korttelipiha raitteineen on suunniteltu yhteisöllisiksi, monikäyttöisiksi ja esteettömiksi.

Lääkärikuja 5 verkkosivulle.

JAA