Havainnekuva punavalkoisesta kerrostalosta Järvenpäässä.

Uudiskohde Järvenpään Alhoon

Avain Asunnot rakennuttaa 77 laadukasta asumisoikeusasuntoa Järvenpään Alhon asuinalueelle. Alue sijaitsee noin 1,5 km päässä Järvenpään monipuolisista palveluista, alueella hyvät ulkoilu ja harrastusmahdollisuudet. Lähituntumasta löytyvät myös koulut, päiväkodit ja terveyspalvelut. Järvenpään rautatieasemalta junamatka Helsinkiin kestää reilut 30 minuuttia. Lahdenväylältä hyvät ajoyhteydet pääkaupunkiseudulle.

Pohjaratkaisuja löytyy tehokkaista yksiöistä sekä tyyliä täynnä oleviin perheasuntoihin.
Tasokkaasti varustelluista asunnoista löytyy laminaattilattia, kaakeloidut kylpyhuoneet, parvekelasitus, sälekaihtimet, keraaminen liesi sekä astianpesukone. Asumisoikeuskotien materiaaleissa ja väreissä on otettu huomioon nykyajan trendit.

Yhteiset tilat sijaitsevat rakennusten ensimmäisissä kerroksissa. Monikäyttötila, saunaosasto ja ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja ja lämpimät irtainvarastot. Yhteiskäyttöön tulee myös kaksi saunaosastoa, kerhohuone, tennis- ja petanque- kentät ja grillipaikka.

Yhtiön autopaikoista 55 kpl sijaitsee pysäköintilaitoksen viereisellä tontilla ja neljä autopaikkaa ulkona maantasossa yhtiön omalla tontilla.
Pysäköintilaitoksen autopaikat on varustettu sähköautolatauspistokkein ja mahdollistavat ladattavan hybridin tai sähköauton hitaan latauksen.

Talojen arvioitu valmistumisaika on 28.2.2023. Kohde on täysin savuton ja tupakointi sekä sähkösavukkeiden käyttö on kielletty myös parvekkailla ja koko kiinteistön alueella. Lemmikit ovat tervetulleita Avain Asuntoihin.

Linkki Alhontie 17 verkkosivulle