Havainnekuva ruskeanharmaasta kerrostalokohteesta Helsingin Sompasaaressa.

Uudiskohde Helsingin Sompasaareen

Sompasaaressa voit aistia niin kaupungin sykettä kuin raikasta merituulta. Nopeasti kehittyvä alue sopii yhtä lailla lapsiperheille, urbaanista elämästä nauttiville sinkuille ja aktiivisille pariskunnille. Kivenheiton päässä sijaitsevat niin huippumodernit palvelut kuin laadukkaat ravintolat, turvalliset leikkipaikat ja tunnelmalliset lenkkipolut. Tervetuloa villin luonnon ja modernin kaupungin rauhaisaan risteykseen.

Helppojen kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva Sompasaari tarjoaa asukkailleen luonnon rauhaa ja kaupungin palveluita. Kävelymatkan päässä sijaitsevat kauppakeskus Redin lisäksi rouhea Teurastamo, joka on tunnettu ravintoloistaan, viehättävä Vallila ja urbaani Kallio. Matka Helsingin keskustaan taittuu nopeasti metrolla, jonka lähin pysäkki on vain kivenheiton päässä, ja joka vie helposti niin itään kuin länteen.

Keväisin ja kesäisin alue on täynnä elävän kaupungin henkeä. Läheinen Mustikkamaa rantoineen kutsuu viihtymään ja alueen lukuisat kulttuuritapahtumat rikastuttavat arkea ja vapaa-aikaa. Alueen asukkailla on myös vapaus harrastaa: lenkkipolkujen lisäksi läheltä löytyvät niin jooga- ja tanssisalit kuin kiipeilyseinät, kirjastot ja ravintolat. Tulevaisuuden sompasaarelaisten elämää ilahduttavat Kruunuvuorenrannasta keskustaan kantava raitioliikenne ja Kruunusillat. Sompasaari on urbaani keidas, jossa eletään onnellisesti.

Asuntosäätiö Oy/Kaljaasi Fortunan katu 4