Vaalea kerrostalokohde Myllypuron Yläkivenrinteellä.

Uudiskohde Helsingin Myllypuroon

Luonnonläheiseen Myllypuroon, osoitteeseen Yläkivenrinne 2 valmistuu erikokoisia asumisoikeusasuntoja. Helsingin Asumisoikeus Oy Yläkivenrinne tarjoaa uusia koteja lähellä Myllypuron runsaita palveluita, kattavia harrastusmahdollisuuksia ja toimivia kulkuyhteyksiä.

Yläkivenrinteen asumisoikeusasunnot rakennetaan kävelymatkan päähän metroasemalta, lähellä on uudistettu Myllypuron ostoskeskus liikkeineen ja palveluineen, terveysasema sekä päiväkodit ja peruskoulut ja Metropolian Ammattikorkeakoulu.

Myllypuro sijaitsee Kehä I:n varrella, joten liikenneyhteydet ovat sujuvat. Lukuisat bussilinjat ja poikittaiset runkolinjat 560 ja 550 sekä rakenteilla oleva Raide-Jokeri täydentävät metron tarjoamaa palvelua.

Myllypurossa on hyvät liikuntamahdollisuudet. Läheisessä liikuntapuistossa voi harrastaa monia sisä- ja ulkolajeja ympäri vuoden ja sisäurheiluhalli Liikuntamylly ja Pohjoismaiden suurin salibandykeskus houkuttelevat harrastajia ympäri pk-seutua. Lähimaastot ovat erinomaiset ulkoilijan kannalta, täältä pääset helposti mm. Viikin luonnonsuojelualueelle.

Yläkivenrinteen asuntoihin on esteetön kulku ja ne on suunniteltu esteettömiksi. Asunnot ovat savuttomia, yksiöistä saunallisiin neliöihin ja ne ovat kooltaan 31,0–88,0 m². Asunnoissa on esteettömyyden mahdollistava lasitettu parveke. Jokaiseen asuntoon kuuluu yhtiön kellaritiloissa sijaitseva lämmin irtaimistovarasto. Lisäksi osassa asuntoja on huoneistokohtainen sauna. Yhteiskäytössä oleva vapaa-ajantila ja saunaosasto sijaitsevat maantasokerroksessa.

Asuntojen arvioitu valmistuminen on 4-6/2023

Helsingin Asumisoikeus Oy/Yläkivenrinne