Havainnekuva Jätkäsaaren vaaleasta asumisoikeuden kerrostalokohteesta.

Uudiskohde Helsingin Jätkäsaareen

Hakijalla tulee olla kunnan myöntämä, käyttämätön asumisoikeusjärjestysnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Mikäli ette saa tarjousta hakemastanne asunnosta, jäätte edelleen jonoon asumisoikeusnumeroiden mukaisessa järjestyksessä.

Meren ympäröimään Jätkäsaareen rakennetaan HASO Jamaika, jossa on 64 asumisoikeusasuntoa kooltaan 38,0–97,0 m². Jokaiseen asuntoon kuuluu lasitettu parveke tai ranskalainen parveke sekä lämmin irtaimistovarasto. Osassa kahden ja neljän huoneen asunnoissa on huoneistosauna. Talosaunat ja kerhotila sijaitsevat rakennuksen maantasokerroksessa. Kohde on esteetön. Asunnoissa, parvekkeilla ja yhtiön yhteisissä tiloissa, kuten saunoissa, kerhotiloissa ym., ei saa tupakoida. Pihalla tupakointi on kielletty lukuun ottamatta erikseen mahdollisesti osoitettua tupakkapaikkaa. 

Jamaikan asunnot rakennetaan Haitinkujan, Jamaikankadun ja Kanariankadun kulmaukseen. Kävelymatkan päästä löytyvät monipuolistuvat palvelut ja harrastusmahdollisuudet sekä alueen vihreä sydän, vehreänä polveileva hyväntoivonpuisto. Jätkäsaaresta on sujuvat kevyen ja julkisen liikenteen yhteydet keskustaan ja muualle kaupunkiin ja pääkaupunkiseudulle: raitiovaunupysäkki tulee sijaitsemaan kulman takana ja Ruoholahden metroasemalle kävelee reilussa vartissa. Alueen viihtyisyyttä lisää julkinen taide kotikulmien kaduilla, seinissä ja silloissa.

Asuntojen arvioitu valmistumisajankohta on 4–6/2022.

Helsingin Asumisoikeus Oy/Jamaika