Suoraan sisältöön
Kerrostalon havainnekuva Sipoon Pähkinälehdossa.

Uudiskohde Sipoon Pähkinälehtoon

Etelä-Sipoon paikalliskeskus Söderkulla tarjoaa erinomaiset puitteet rauhaisalle pikkukaupunkiasumiselle lähellä palveluja ja luontoa.  Luonnon ääreen, metsän reunalle rakennettavissa asunnoissa on valinnanvaraa niin yksin asuville kuin isommille perheillekin. Pienimmät asunnot ovat kompakteja 33 neliön yksiöitä ja suurimmat 85 neliön saunallisia neljän huoneen asuntoja.

Asuntojen neutraalit pintamateriaalit toimivat kauniina pohjana monenlaiselle sisustukselle. Lattiat ovat helppohoitoista laminaattia ja kylpyhuoneissa on tyylikkäät laatoitetut seinät ja lattiat. Asumisviihtyvyyttä lisäävät sälekaihtimet ikkunoissa. Osassa asunnoista on lasitetut parvekkeet ja osassa ranskalaiset parvekkeet. Osassa asunnoista on omat saunat. Kaikkien asukkaiden käytettävissä on talosauna, jonka pukuhuoneesta pääsee vilvoittelemaan lasitetulle parvekkeelle. Suojaisalle piha-alueelle tulee viihtyisä leikki- ja oleskelupaikka ja autoille on erillinen paikoitusalue.

Kvartsitie 1 on savuton kiinteistö. Savuttomuus tarkoittaa, että tupakointi sisällä kiinteistössä, sen parvekkeilla, terasseilla ja piha-alueilla on kiellettyä, lukuun ottamatta erillisiä merkittyjä tupakointipaikkoja. 

JAA