Helsingin kuvataidelukion opiskeluhuollon infotilaisuus uusille opiskelijoille, jotka muuttavat pääkaupunkiseudun ulkopuolelta Helsinkiin asumaan ja opiskelemaan lukioon

Tämä uutinen koskee erityisesti sinua, joka olet Helsingin kuvataidelukion uusi opiskelija syksyllä 2019 ja muutat pääkaupunkiseudun ulkopuolelta Helsinkiin opiskelemaan ja asumaan! (Muutkin toki tervetulleita!)

Oppilaitoksen opiskeluhuolto järjestää koululla 14.6. klo 12–13 infotilaisuuden, jossa on mahdollisuus käydä tutustumassa opiskeluhuollon porukkaan ja osaan tutoreista.

Tilaisuuteen kannattaa tulla etenkin, jos…

  • Uusi opiskelu jännittää. Opiskeluhuollon, tutoreiden sekä muiden samassa tilanteessa olevien näkeminen voi helpottaa jännitystä.
  • Jos haluat etukäteen tavata jonkun tietyn opiskeluhuollon henkilön. Paikalla ovat psykologit Pauliina ja Saila, terveydenhoitaja Tuija, erityisopettaja Liisa-Maria ja kuraattori Sanna.
  • Itsenäisen asumisen asiat sekä asunnon hankkimiseen liittyvät käytännön asiat mietityttävät. Kuraattori Sanna auttaa näissä asioissa mielellään!
  • Muuten vaan tuntuu siltä, että koululla käyminen ennen opiskelujen aloitusta lisäisi turvallisuuden tunnetta ja auttaisi takaamaan rentouttavan kesäloman.

 

Täällä sinut kohdataan juuri sellaisena kuin olet! Tervetuloa!

 Terveisin,

Opiskeluhuolto eli Sanna, Pauliina, Liisa-Maria, Saila ja Tuija sekä Tutoreiden iloinen joukko

 Jos 14.6. et pääse, niin ei hätää! Toinen saman sisältöinen tilaisuus järjestetään elokuussa ja sen tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan myöhemmin näillä sivuilla.

Tervetuloa Helsinkiin -opasJAA