Suoraan sisältöön

Näin haet

Kuvataidelukioon haetaan kevään 2022 yhteishaussa.

Täytä sähköinen yhteishakulomake Opintopolussa 22.2.–22.3.2022 välisenä aikana.

Ennakkotehtävä palautetaan pääsykoepäivänä Forms-lomakkeella, jonka linkki julkaistaan pääsykoepäivänä 28.4. näissä viestintäkanavissa: Helsingin kuvataidelukion kotisivujen Ajankohtaista-sivulla, koulun Facebook-tililla ja koulun Instagramissa

Helsingin kuvataidelukion etäpääsykoe pidetään torstaina 28.4.2022 kello 10–14.
Koe tehdään etänä ja työt palautetaan sähköisesti. Pääsykoetta ei siis pidetä kuvataidelukion tiloissa. Pääsykokeeseen ei lähetetä erillistä kutsua eikä uusintakokeita järjestetä.

Emme ota vastaan suosituksia tai todistuksia harrastuneisuudesta.

Hakijoiden ei tarvitse täyttää koulun ainevalintakorttia.  Jos haluat harjoitella lukion ainevalintojen tekemistä ensimmäiselle vuodelle joko itse tai yhdessä peruskoulun oppilaanohjaajan kanssa, voit tehdä sen Helsingin kuvataidelukion omaa ainevalintakorttia apuna käyttäen. 

Avaa ainevalintakortti tästä.   
Ohje: Näin täytät ainevalintakortin 

2. opintovuodelle hakevat:

Toiselle vuodelle ei haeta yhteishaussa Opintopolun kautta. 

Toimita Helsingin kuvataidelukion rehtori Tarja Aro-Kuuskoskelle yhteishaun aikana vapaamuotoinen hakemus, kopio viimeisestä jaksotodistuksestasi sekä koulumme ainevalintakortti, johon olet tehnyt valintasi 2. opintovuodelle.

Tutustu hakuoppaaseen. Tee ennakkotehtävä ja palauta se 28.4.2022. Osallistu etäpääsykokeeseen torstaina 28.4.2022 klo 10–14. Kun saat kevään viimeisen jaksotodistuksen, toimita se pikaisesti rehtorille ja ota häneen yhteyttä. 


08.11.2021 21:15